Zobacz pojedynczy post
stary 07-09-2007, 19:47   #1533
Dark Sven
Użytkownik Forum

Dark Sven's Avatar

Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura Pokaż post
Jeszcze raz ci powtarzam - wejdź sobie na youtube czy google.video i zobacz sobie jak gra Arsenal bo ty chyba naprawdę nigdy nie widziałeś jak Kanonierzy potrafią wymieniać między sobą piłkę.
A wejdź na youtube i wpisz Milan, Gattuso, Pirlo, Maldini itp. Przecież w takich filmikach wybiera się najlepsze fragmenty. Nikt przecież nie będzie ośmieszał swojego Idola/klub.
Na pewno byłyby wpadki Milanu, Gennara, Pirlo, Maldiniego... Arsenalu. A to, że Arsenal gra ładniejszą piłke, to twoje osobiste odczucie, bo to twój gust, że lubisz dynamiczną piłke. Jesteś tak zaślepiony, że nie potrafisz obiektywnie ocenić oraz pogodzić się z tym, że komuś się gra twojego ulubionego klubu nie podoba...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura Pokaż post
@Up
Prawie oszustami i wymuszamy faule ? Hahahahaha, dziękuje za niezły żart, naprawdę się uśmiałem
No skoro mistrzowie są źli, a wy prawie wybraliście puchar ; >. I nie chce mi się wierzyć, że jestescie święci, każdy obiektywnie stwierdza, że faul'u nie było, wstaje, otrzepuje się i biegnie dalej, chociaż miał szanse uzyskać rzut karny, który mógł dać zwycięstwo, i nie wmówisz mi, że tylko Włosi tak robią.

Cytuj:
Inzaghi - drewno, stoi na spalonym i liczy na to, że sędzia tego nie zauważy
Ale zobacz. Ktoś mi próbował wmówić, że to źle, że raz na ileś razy tam mu się uda. Ale to jak ze strzałami. Niby może strzelić 20 razy, ale trafi do bramki dwa razy, więc nie wiem o co to oburzenie, że próbuje się gdzieś tam wsmyknąć.
- Nie wszyscy mogą być mądrzy, panie oberlejtnant – rzekł Szwejk tonem głębokiego przekonania. – Głupi muszą stanowić wyjątek, bo gdyby wszyscy ludzie byli mądrzy, to na świecie byłoby tyle rozumu, że co drugi człowiek zgłupiałby z tego.

Ostatnio edytowany przez Dark Sven - 07-09-2007 o 19:52.
Dark Sven jest offline   Odpowiedz z Cytatem