@Up:
Prawie mistrze ? A kto wygrał Pucher UEFA kobiet ?

A święci jesteśmy, Arsenal przecież słynie z gry fair. I jeszcze co do wymuszeń - jeśli coś wygląda jak faul a w rzeczywistości jest tylko na jego granicy - fakt, wtedy można sobie próbować wymusić. Ale to co robią Włosi to przegięcie.
Cytuj:
Ale zobacz. Ktoś mi próbował wmówić, że to źle, że raz na ileś razy tam mu się uda. Ale to jak ze strzałami. Niby może strzelić 20 razy, ale trafi do bramki dwa razy, więc nie wiem o co to oburzenie, że próbuje się gdzieś tam wsmyknąć.
|
Niby tak, ale to co sobą prezentuje Inzaghi jest w moim odczuciu żałosne. Bo stać na spalonym i strzelić w akcji sam na sam to nawet ja bym potrafił.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez __DARK_SVEN__
A wejdź na youtube i wpisz Milan, Gattuso, Pirlo, Maldini itp. Przecież w takich filmikach wybiera się najlepsze fragmenty. Nikt przecież nie będzie ośmieszał swojego Idola/klub.
Na pewno byłyby wpadki Milanu, Gennara, Pirlo, Maldiniego... Arsenalu. A to, że Arsenal gra ładniejszą piłke, to twoje osobiste odczucie, bo to twój gust, że lubisz dynamiczną piłke. Jesteś tak zaślepiony, że nie potrafisz obiektywnie ocenić oraz pogodzić się z tym, że komuś się gra twojego ulubionego klubu nie podoba...
|
To, że Arsenal gra najładniej to nie tylko moje osobiste odczucie - takie są opinie milionów ludzi na całym świecie. Nie powiesz mi chyba, że gdy w Arsenalu grali tacy piłkarze jak Pires, Vieira i Bergkamp ich gra nie zachwycała większości entuzjastów futbolu. Zresztą, naprawdę, ta dyskusja jest nie tyle męcząca co jałowa. Ja będę mówił, że Arsenal gra najładniej, ty i Doom będziecie twierdzić co innego - skończmy to nim przerodzi się to w jaką poważną waśń między nami.