Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura
To, że Arsenal gra najładniej to nie tylko moje osobiste odczucie - takie są opinie milionów ludzi na całym świecie. Nie powiesz mi chyba, że gdy w Arsenalu grali tacy piłkarze jak Pires, Vieira i Bergkamp ich gra nie zachwycała większości entuzjastów futbolu. Zresztą, naprawdę, ta dyskusja jest nie tyle męcząca co jałowa. Ja będę mówił, że Arsenal gra najładniej, ty i Doom będziecie twierdzić co innego - skończmy to nim przerodzi się to w jaką poważną waśń między nami.
|
Ale cóż z tego, że to są opinie. Napewno drugie pare milionów lubi gre Milanu, Interu, Juve czy innych. I nie mówie... gra mogła zachwycać, ale nie daje to pierwszości nad innymi ligami czy klubami. I tu chodzi, żeby gadać na poziomie, bez kłótni.
Cytuj:
@Down;
Henry ? Temu panu to już w ogóle się poprzewracało we łbie. Bardzo dobrze, że odszedł.
|
Cofnięcie w przeszłość... Tutaj dosyć dobitnie widać różnice między AC Milanem, a Realem, Barcą itd. itp.
Kluby wyszukują młode gwiazdy, nie potrafiąc poszanować, starszych, doświadczonych zawodników, którzy przy dobrej taktyce mogą wiele wygrać. Potem te kluby nie mogą zgrać rozwydrzonych gwiazdorów, którzy muszą sami się popisać. To trwa ze dwa lata, które wpędzają kluby w jakiś taki dół, po czym powstają nowe gwiazdki, które znów trzeba okiełznać. I Henry, pomimo iż chciał sam odejść(?) to komentarz Yoh'a dobrze do tego pasuje. To moje osobiste odczucie, jednak wydaje mi się słuszne.
Cytuj:
Niby tak, ale to co sobą prezentuje Inzaghi jest w moim odczuciu żałosne. Bo stać na spalonym i strzelić w akcji sam na sam to nawet ja bym potrafił.
|
Ale znaleźć się w tej sytuacji, to też trzeba mieć jakieś umiejętności/talent aktorski.
Cytuj:
Ale to co robią Włosi to przegięcie.
|
Bez przesady. Imo to jest ten... no... jak to się kurczę nazywa. Utarty pogląd nie koniecznie poprawny ; p.