mi osobiscie sie nie podobaja sa jakeis takie strasznie plaskie? jeszcze postac jak postac... ale te wszystkie drobiazgi na niej...
wezmy na przyklad palladynke
pierwsze co sie rzuca w ocy to to ze reke z lukiem ma wyciagnieta w bok natomiast luk narysowany jest tak jakby trzymala go przed soba..
pasek od kolczanu przechodzi przez srodek prawej piersi... nie wiem jak Ty postrzegasz swiat ale jak laska niesie torbe to pasek laduje jej miedzy piersiami poprostu sie zsuwa, pozatym jest narysowany tak jakbybyla zupelnia plaska jak nei wklesla wrecz...
kolce do rekawicy to sa z papieru przykelone? miejsce gdzie sie lacza z rekawica powinno byc choc troche zaznaczone a w tymmiejscu zupelnie brak tego cienia, a odnosnie tych wszystkich kolcow to np. u druida kolce/kly/szpony czy co on tam ma przy naszyjniku (swoja droga on tez jest dziwny bo sznurek stapia sie z wisiorkiem o.0 mi sie zawsze wydawalo ze wisiorek jest zamocowany na sznurku..) wygladaja tak jakby byly grubosci tego paska czyli bardzo plaskie.. (powinny byc choc troche zaokraglone by jakos to wygladalo minimalnie 3wymiarowo - zauwaz ze te kolce na pasku u druida juz jakkolwiek wygladaja lepiej)
wiecej mie sie nie chce bo nikomu nie bedzie sie chcialo tego czytac i tak pewno

i strasznie mangowe =P skosne twarze ;s pozatym maja miny jakby chcieli a nie mogli...