Przynajmniej mam argumentacje na to co mowie a nie staram sie byc pseudofajnym kolesiem ktory nie wie co mowi,a argumentow szuka dopiero po wypowiedzi co jest zalosne...I tak jeden filmik mnie nie przekona,gdyz jak sam powiedziales nie ogladasz ligi wloskiej to skad wiesz kto kiedy symuluje etc. gubisz oj gubisz,przyokazji blazniac.I wciaz nie pojmuje dlaczego premiership ma byc bardziej prestizowe od serie a,Yoh'owi sie nie udalo nie spodziewam sie takze po tobie,gdyz Yoh,potrafi mnie jeszcze zdenerwowac,co jest sztuka a twoj kazdy post napawa mnie smiechem,o tym jak mozna sie porywac z motyka na slonce,w skrocie udowodnic cos co nie ma miejsca (ew. sporadycznie a nie caly mecz,10 zawodnikow symulujacych w druzynie etc.) Wiec nie musisz sie trudzic,i wciaz nie wymieniles ani jednego zawodnika co wywraca sie przy kazdym kontakcie fizycznym z innym zawodnikiem z druzyne ktore wymienilem.Powiedziales e w wiekszosci druzyn wloskich jest 10'ciu takich zawodnikow,tymczasem nie wskazales ani jednego.Wiec powodu ze smiechu z ciebie mam ja i kazdy kto uzywa szarych komorek do czegos wiecej niz zastanawienia sie czym sie podetrzec po sraniu.
|