Ja argumentacji nie szukam dopiero po napisaniu posta. Być może Ty jesteś tak zaślepiony miłością do Włoskich klubów, że po prostu nie dostrzegasz tego wszystkiego co sie dzieje na boiskach w Italii ? Anyway- co ja Ci się będe tłumaczył. Definitywna większość ludzi, która choć trochę zna się na footballu bez wahania odpowie, że to Włosi są mistrzami symulowania i wymuszania. Obiektywni również bez wahania powiedzą, że lidze włoskiej brakuje jeszcze kawał do angielskiej ligii. Cieszę się, że moje posty wzbudzają w Tobie śmiech - lubię sprawiać ludziom przyjemność. Muszę przyznać, że Twoje posty też są bardzo zabawne ^^" Imho to najlepiej idź sobie obejrzyj jakiś włoski meczyk - na 100 % Ci się lepiej zrobi jak zobaczysz tych aktorów

)
Pewnie zaraz mi napiszesz, że wszystko co tutaj napisałem w tym poście to kłamstwo, że włosi zachowują się najbardziej fair play, że skoro nie argumentowałem tego, że Angielska jest lepsza od Serie A (bo argumentować mi się nie chce, bo sensu nie widzę. Jakbyś się kłócił czy lepsza jest Hiszpańska, czy Angielska - to wtedy można by było podyskutować) to w takim razie Serie A jest lepsza od Angielskiej, a co za tym idzie razem z Primera Division jest najlepsza na świecie

Nie mam do Ciebie już siły człowieku.
@edit: Troszeczkę zamotałem w ostatnim zdaniu, ale nie chce mi się tego poprawiać, bo śpiący jestem ;<
@down: No przecież odnośnie Twojego dżołka to nie powiedziałem, że jest zły. Jakoś nie oburzyłem się wielce za text z Mayonezem xd Zawsze mozna pożartować jeśli to nie przekracza granice dobrego smaku. Btw. Jestem ciekaw jaka będzie statystyka tych wyników xd
A co do Kryśki, to on dla Ciebie będzie nadal fe, tak jak dla mnie jest fe Serie A ^^" I takie rzeczy się nie zmienią z dnia na dzień
Cytuj:
Użytkowników czytających ten temat: 6 (zarejestrowanych: 6, gości: 0)
Calen Futh, Yoh Asakura, Exodus, Doom Terror
|
Łohhoo xd Ekipa się zebrała xd Strach się bać nowych postów xD