Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Calen Futh
Ja argumentacji nie szukam dopiero po napisaniu posta. Być może Ty jesteś tak zaślepiony miłością do Włoskich klubów, że po prostu nie dostrzegasz tego wszystkiego co sie dzieje na boiskach w Italii ? Anyway- co ja Ci się będe tłumaczył. Definitywna większość ludzi, która choć trochę zna się na footballu bez wahania odpowie, że to Włosi są mistrzami symulowania i wymuszania. Obiektywni również bez wahania powiedzą, że lidze włoskiej brakuje jeszcze kawał do angielskiej ligii. Cieszę się, że moje posty wzbudzają w Tobie śmiech - lubię sprawiać ludziom przyjemność. Muszę przyznać, że Twoje posty też są bardzo zabawne ^^" Imho to najlepiej idź sobie obejrzyj jakiś włoski meczyk - na 100 % Ci się lepiej zrobi jak zobaczysz tych aktorów  )
Pewnie zaraz mi napiszesz, że wszystko co tutaj napisałem w tym poście to kłamstwo, że włosi zachowują się najbardziej fair play, że skoro nie argumentowałem tego, że Angielska jest lepsza od Serie A (bo argumentować mi się nie chce, bo sensu nie widzę. Jakbyś się kłócił czy lepsza jest Hiszpańska, czy Angielska - to wtedy można by było podyskutować) to w takim razie Serie A jest lepsza od Angielskiej, a co za tym idzie razem z Primera Division jest najlepsza na świecie  Nie mam do Ciebie już siły człowieku.
@edit: Troszeczkę zamotałem w ostatnim zdaniu, ale nie chce mi się tego poprawiać, bo śpiący jestem ;<
|
A ja do ciebie bo nie nie chce ci sie argumentowac swojej wypowiedzi tylko nie potraifsz znalezc na tyle przekonywujacych argumentow aby kogokolwiek przekonac,jesli ktos troche zna sie na pilce to pamieta ze klub angielski dostal w keko z klubem wloskim w finale ligi mistrzow wiec o co ta farsa?Znajdz argumenty bo bez solidnych argumentow zadna wypowiedz nie jest godna uwagi,gdyz jest bezpodstawna,dotarlo do ciebie,czy jestes na tyle fajny ze abys zrozumial musze ci to narysowac w formie komiksu?
Rozmowy bez argumentow sa jak kobiety bez biustu elo.