Zobacz pojedynczy post
stary 07-09-2007, 22:07   #1547
Dark Sven
Użytkownik Forum

Dark Sven's Avatar

Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura Pokaż post
Calen, dziękuje, że to powiedziałeś bo ja już nie miałem cierpliwości i sobie odpuściłem. :*
Widziałem także, że rozprawialiście o C. Ronaldo, więc a propos jego osoby - na onecie napisali, że zgodził się spotkać z 11 letnim chłopcem z Polski chorym na jakąś ciężką chorobę. Jakież on ma serducho :<
A ciekawe ile wziął ; >.
Cytuj:
@Up:
Chłopie, L'pool vs. Milan. 3:0 do połowy i przegrali. Faktycznie, wspaniałe są te kluby włoskie ;P I jeszcze odnośnie LM której tak kurczowo się trzymasz - w ostatnich finałach zawsze były drużyny z Anglii, a to o czymś świadczy, co nie ?
@Sven:
Jeśli Ronaldo przewraca się o własne nogi, to co można powiedzieć o Włochach ? Hahaha, śmiesznie to zabrzmiało w ustach fana Serie A
Cóż, przegrali, zdarza się, a Rafa Benitez jest wspaniałym taktykiem i wiadome było, że tak tego nie odpuści, a karne to zawsze wielka loteria. I co z tego, że byli, ile razy wygrali.

C.*Ronaldo. A Włosi jakoś tak się często nie przewracają przy najsłabszym kontakcie lub nawet (olaboga) o piłkę. Czyżby brak argumentów i próba podjazdu ]: >?

btw. Dzisiaj mecz Poland vs Portugal, bo nie wiem czy miejscówki załatwiać ; /.

@down
Głos mądrości w tym temacie.
- Nie wszyscy mogą być mądrzy, panie oberlejtnant – rzekł Szwejk tonem głębokiego przekonania. – Głupi muszą stanowić wyjątek, bo gdyby wszyscy ludzie byli mądrzy, to na świecie byłoby tyle rozumu, że co drugi człowiek zgłupiałby z tego.

Ostatnio edytowany przez Dark Sven - 07-09-2007 o 22:22.
Dark Sven jest offline   Odpowiedz z Cytatem