Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura
@Up:
Chłopie, L'pool vs. Milan. 3:0 do połowy i przegrali. Faktycznie, wspaniałe są te kluby włoskie ;P I jeszcze odnośnie LM której tak kurczowo się trzymasz - w ostatnich finałach zawsze były drużyny z Anglii, a to o czymś świadczy, co nie ?
|
Mowmy o czasach bierzacych czyt. ostatniej edycji a nie prehistorii.Co do drugiej czesci i co z tego,skoro przegrywaja?
Calen&Yoh
Umowcie sie razem moze wam sie udac napisac chociaz jedna uporzadkowana wypowiedz z argumentem,bo poki co wasze wypowiedzi przypominaja to co mowi rzad,duzo pierdół,malo konkretow a w rzeczywistosci sa to puste slowa.Nie napisal zaden z was zadnej wypowiedzi gdzie udowodnil by mi cos,gdyz nie podajecie argumentow (prawdziwych) a nie bazujecie na wypowiedziach opartych o wlasne mniemanie na temat lig,pozbawione obiektywizmu co jest wielce dziecinne...Czy tak duzo od was wymagam? Argumentacja to zbyt wiele dla was? Zaraz Calen dowali ze mu sie poprostu nie chce,ale nijak nie udowodnicie czegos czego nie ma,juz sie powtarzam ale do was to nie dociera.Postarajcie sie trzymac jakis poziom wypowiedzi bo gdybym mowil w podobnym tonie to najlepszym i najpiekniej grajacym klubem swiata bylby Inter,tylko dlatego ze jestem jego fanem i wrzucilem filmik,ktory jest slaby.Ale tak nie uwazam i potrafie przyznac ze moj ulubiony klub ma male szanse na ugranie czegos,ale nie mowie ze to koniecznie zrobi jak Yoh mowil ze Arsenal zmiazdzy wszystkich.Szkoda ze nie potraficie uzasadnic niczego co napisaliscie,moze bym musial sie chociaz raz wysilic,ale jak zauwazylem to narazie szczytem dla was jest jakis slaby wjazd na moja osobe ze sie nie znam itp. co jest spowodowane brakiem uzasadnienia na wasze teorie dot. poziomu lig.Czekam az napiszecie cos z sensem bo lejecie wode na mlyn tylko ;] cos co bedzie mialo rece i nogi.Teze (ze angielska>wloska) i argument ktory to udowodni... Poki co takie bzdury mozecie pisac na onecie,tutaj sa ludzie,ktorzy oczekuja pewnego poziomu.