Zobacz pojedynczy post
stary 08-09-2007, 13:36   #18
Anders
Użytkownik Forum

Anders's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2005
Lokacja: Olsztyn

Stan: Niegrający
Anders ma numer GG 5930030
Domyślny

@Extermis
Zwężął by się jesli byłby znacznie wysunięty a on jest minimalnie.
U mnie też jest naramiennik, więc cytuję: "jak mogłby się zsuwać"? - Zatem się nie zsuwa

Skoro chodzi Ci o "kolce" przy sznurku do amuletu to po co piszesz, cytuję: "wygladaja tak jakby byly grubosci tego paska czyli bardzo plaskie.." skoro pasek jest przy zupełnie innych "kolcach". Wybacz więc, że nie ogarnąłem Twojego niespójnie myślowo tekstu...

Nie napisałem, że zrobiłem dobrze wszystko nie mniej jednak uważam, że cieniowanie wyszło (mimo kilku błędów) przyzwoicie...

Manga to banał? Może dla Ciebie tak, jednak jest to Twoje subiektywne zdanie.

@Pan i Władca
Wydaje mi się, że źle zrozumiałeś stwierdzenie "rysowanie na podstawie". Rysując swoje prace chciałem zachować wygląd ubioru, broni, kolorystykę po to, żeby postacie przedstawiały profesje tak jak rzeczywiście wyglądają. Nie przerysowałem ich w takich samych pozycjach, więc niesprawiedliwe jest stwierdzenie cyt.: "niechciał dodawać nic od siebie bo albo nie potrafi (...)" Poza tym sam fakt, że narysowane są w stylu mangowym świadczy o tym, że narysowałem je na swój sposób, mimo że są tak samo ubrane, mają tą sama kolorystyke co w cliencie, no ale w końcu to są profesje tibijskie a nie postacie Andersa

Ostatnio edytowany przez Anders - 08-09-2007 o 14:10.
Anders jest offline   Odpowiedz z Cytatem