Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thorius
musze poczekac az Rada ustanowi moja osobe wolna 
oczywiscie nie chodzi tutaj o eve i feava 
|
czlowieku ogarnij, masz 30 lvl wiec o jakiej radzie mowisz? obrazasz ludzi takich jak Everanor swoim zasranym 30 lvlowym knightem i myslisz ze "rada" ustanowi twoja osobe wolna? W sumie to moze i ustanowi osobe wolna, ale nie postac ;] hahaha Nie masz takich kolegow ktorzy mogli by Ci dac wolnosc na tym servie w chwili obecnej, ja znam mase osob bo krece sie juz bardzo dlugo i ty mi do piet niedorastasz, a chocbym jakkolwiek sie staral to i tak takich ludzi jak ty nie bylbym w stanie uwolnic (mowie o wplywach)

takze daruj sobie i s*******aj z tego forum, po prostu nie oslabiaj ludzi bo niektorym nadmierny smiech szkodzi ..

( A nawet jezeli uznali by Ciebie za wolnego to w sumie i tak everanor z koleszkami czy tam feav by Cie ubili i tylko arc by sie zapytalo dlaczego, a nastepnie bo max powiedzialo "twoja sprawa rob co chcesz" takie zycie iridii, za bledy trzeba placic. gdybys mial krotszy jezyk to bylo by innaczej, a wyplacac sie w sumie nie oplaca, bo wiele slow ktore padly na tym forum sa priceless ;-) albo w sumie byc powinny ;]