Zobacz pojedynczy post
stary 09-09-2007, 11:33   #23
Anders
Użytkownik Forum

Anders's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2005
Lokacja: Olsztyn

Stan: Niegrający
Anders ma numer GG 5930030
Domyślny

@Evinio
Cieszę się, że dostrzegasz w moich pracach wkład i jak to ładnie ujęłaś "kawałek swojej duszy" w przeciwieństwie np. do Extermisa, który uznał, że w moich pracach jest:
"- 0 zmian
- wszystko jak u cipow tylko gorzej
- zero pomyslu na polepszenie czegokolwiek"

PS. (@Extermis) Gdybym chciał cokolwiek polepszać np. narysować palladynce łuk kompozytowy, albo rycerzowi lepszą zbroje, napewno bym to zrobił, ale widzę, że i tak Cie nie przekonam bo masz problem ze zrozumieniem pewnych rzeczy, np tego że ubiór postaci w moich pracach miałbyć taki sam, co wcale nie oznacza "zero pomyslu na polepszenie czegokolwiek" a już samo przedstawienie postaci w mangowy sposób było zmianą, już nie wspominając o tym, że każda postać stoi w innej pozycji niż na orginalnym obrazku...

Wracając do wypowiedzi Evinio...
Bardzo, bardzo dziękuję za tak ciepłe słowa i za wiarę w moje możliwości. Mam nadzieję, że jeszcze nie raz będę mógł się pokazać z dobrej strony na tym forum. Co do MTA to wcale się tam nie wybieram, tymbardziej że nazwa "most talented artists" nijak ma sie do stanu faktycznego, nie ujmując osobom tam się znajdującym bo niektórzy z nich są utalentowani, jednak napewno nie wszyscy...
Jeszcze raz wielkie dzięki Evinio

@Kołbaś
Hmmm, no oczy są skośne, ale nie w wyniku blędu tylko taka była stylizacja - mangowa, chociaż być może z bardziej zaokrąglonymi wyglądało by ładniej. Jeśli natomiast chodzi o "czarującą rękę" to z początku ona była mniejsza... Jednak zauważ, że mag trzyma ją wyciągniętą w stronę widza, a zatem zgodnie z kryteriami: "co bliżej wieksze, co dalej mniejsze" musi być ona wieksza niż ta którą trzyma po prawej stronie.

@Rayza
Bardzo prosze... W prawdzie szkice nie są ołówkiem, bo do skanu poprawiałem cieńkopisem czarnym, ale w zasadzie na jedno wychodzi