W tym temacie zamieszczać będę swoje rysunki, grafiki itp o przeróżnej tematyce...
Tapetki na komórkę:
Na początek chciałbym pokazać kilka prac z serii tapety na komórkę. Prace nie są zbyt szczegółowe; głównie zależało mi, aby były wyraziste i dobrze prezentowały się na ekranie telefonu komórkowego. Powstały na początku 2007... Miłego oglądania i zapraszam do komentowania.
PS. Wszystkie obrazki za wyjątkiem piesków były rysowane ręcznie, skanowane, potem wykańczane w Corel Photo paint 11 (pieski wzięte z prawdziwych zdjęć i przerobione na narysowane).
Rysunki ołówkiem:
Jako aktualizację zamieszczam kilka prac z przed 4-5 lat. Wiele lat temu naprawdę sporo rysowałem (nie tylko mangę), ale większość z prac została rozdana, a to kolegom, a to rodzince, uchowało się tylko kilka... Oto one:
Tą są szkice i rysunki koncepcyjne do filmu animowanego jaki chciałem dawno temu zrobić "Katana - Legend of Heroes". Niestety z powodu braku czasu na projektach sie skończyło

Wszystkie postacie to mój orginalny pomysł...
A tutaj obrazek z jeszcze dawaniejszych czasów. Ot taka wymyślona posyać:
I jeszcze jeden z przed ponad roku. Rycerz w crown secie (bez hełmu) z tarczą "Medusa" i bohami na nogach

Tak na szybko narysowany, więc rewelacji nie ma...

PS. przepraszam za słabą jakość prac, ale to są fotki z aparatu komórkowego (obecnie nie mam dostępu do skanera), ale w pełnym wymiarze widać nienajgorzej, więc zapraszam do komentowania...
PS2. Obrazkom poprawiłem troszkę jaskrawość, kontrast i ostrość w Corelu, żeby było lepiej widać, ale jak tylko zeskanuję to zamieszcze w lepszej jakości

PS3. Poszukam - może znajdę jeszcze kilka moich starych prac...
Pixelarty:
Znalazłem swoje stare pixelarty i postanowiłem je wam pokazać. Zrobiłem je gdzieś 2-3 lata temu na wapsterze (były tworzone w tamtejszym edytorze czyli praktycznie Paint). Miłego oglądania i czekam na wasze oceny i komentarze...
Komiks:
Chciałbym wam zaprezentować pierwszą część komiksu narysowanego przeze mnie jeszcze w czasach liceum (około 2003 roku). Miały powstać kolejne odcinki, ale z braku czasu się nie udało...
Komiks miał mieć charakter przygodowo - humorystyczny, ale osoby z poza tematu kadry unihocejowej liceum w której byłem kapitanem nie wszystkie wszystkie elementy humorystyczne dostrzegą. Tak czy inaczej życzę miłego oglądania i zachęcam do komentowania oraz czekam na wasze oceny.
Rysunek ołówkiem
Oto moja najnowsza praca. Wiem, że rewelacji nie ma bo dawno nie rysowałem, ale chciałbym poznać wasze opinie. Postać tak jak i zbroja wymyślona przezemnie...
Rysunek kredkami
Witajcie ponownie. Przeglądałem ostatnio swoje stare notatki i znalazłem ten oto rysunek wykonany około 8 lat temu (2000 rok). Rysunek wykonany jest kredkami ołówkowymi i cieńkopisami (czarnym i czerwonym). Obrazek jest bardzo mały - w oryginale ma 5,5cm x 5cm.