Temat: Hellgate
Zobacz pojedynczy post
stary 06-11-2004, 20:34   #20
Aulean
Użytkownik forum

Data dołączenia: 11 09 2004

Domyślny wyjscie z hg, palek 18lvl

Witam, witam, a po powitaniu pytam: Czy palkiem 18lvl 8mlvl 55/43 luk, p-arm, p-legs, steel helmet, dwarven shield i leather boots (one rzadza!) poradze sobie bez wiekszego prawdopodobienstwa zgonu na pierwszym poziomie HG? No i czy z HG mozna wyjsc odrazu z pierwszego poziomu czy trzeba wchodzic glebiej (przy okazji napiszcie jak dokladnie stamtad wyjsc)? Czy musze brac ze soba runki UH czy wystarcza mi te z many? Chodzi mi o dosc surowa ocene moich sil, bo nie lubie ginac z wlasnej glupoty Prosze o odpowiedz na priv albo w temacie, z gory dzieki.
P.S. jesli to pytanie powinno byc w jakims innym temacie to przeniescie, ale skoro zawarlem tu tez pytanie o wyjscie z Hellgate to pomyslalem ze to bedzie chyba najlepsze miejsce

Dobra sam juz sobie poradzilem, poszedlem, nabilem mase expa, loot tez zwrocil koszty, tak wiec wszystko bylo pieknie, do momentu kiedy to na lagu dopadly mnie 2 ds'y... skutek jest taki ze juz tam nie ide bo stracilem expa, skile i co najwazniejsze, klucz za 5K

Ostatnio edytowany przez Aulean - 14-11-2004 o 15:38. Powód: sam odpowiedzialem :P
Aulean jest offline   Odpowiedz z Cytatem