Powiem jedno.
PIERDOLICIE
Human na s1 może za*****ć 15 dreczów >.>
Human na s2 może za*****ć 3 tyranty pod rząd >.>
Drecz na s1 ma WIELKIE problemy by zabic człowieka w..armor+helm...
Adv mara ssie, Drag rox.
I nie, Humce nie są słabsi...przy dobrych teamach humce wbijaja s3 szybciej niż alieny s2 i humce na s1 mogą rozwalić alienków bazę bez problemu
@Ojczul-ty ZAWSZE byleś noobem (pamiętasz jak płakałeś gdy z klanu odchodziłem?

)
@Heli~
Zamało grasz, by cokolwiek o tej grze wiedzieć
@Tawer~
To samo co Heli~
@zoliax
Wystarczy nie grać na servie full noobs...normalnie się znajdzie 2-3 osoby które wystarczą, a jak nie to solo ! xD
@Sage...Basi Squad Pwnz ^^
@ALL
Nie mówiłem tu o noobkach, itp.
Mówiłem tu o dobrych teamach czy cw(clan warsach)
>>Przy noobach to się prędzej kończy ammo w md niż medpaka używasz.
Blaster wbrew pozorom może ownować nooby(no ammo-3 drecze own3d by blaster) Oczywiście tu była mowa o "Ty=Skill, oni=nabs"<<
Ja już nie gram, teraz Cs 1.6 Czemu?-Strata skila po paro miesięcznej przerwie(z md w drecza trafiam po 7 strzałach...(kiedys 1-2?

)
Pzdro
Edit
Cytuj:
Niestety czasem mam wrażenie, że sporo osób w tej grze używa aimbotów... Obcy trafiają w głowę w 80% przypadków, a ludzie zabijają z Luci Cannon dretcha w locie, albo nietrafia z Mass Drivera w dretcha tylko co 3 raz... Jakoś zaskakuje mnie to... Mimo, że mam spore doświadczenie w takich grach(kilka lat w Quake'a 3 nawalałem, w AvP2 też troche-to w kontekście tych obcych), ale takich rzeczy nie potrafię! I niech nikt nie mówi, że wystarczy trochę potrenować, bo do takiego stopnia nie da się dojść.(I żeby dość do takiego stponia, biorąc pod uwagę mój "staż" w dynamicznych grach FPP, to chyba byłoby trzeba trenować więcej, niż ta gra ma lat... Albo tyle ile ona ma, ale siedząc 24/7; ewentualnie pokłony do weteranów grających w to od początków, jeszcze jako moda do Q3) No właściwie da się, ale nie w tyle osób na publicznych serwach... jeszcze biorąc pod uwagę ping... i brak celownika u wielu form obcych... Ehh...
|
Huja nie aimbotów, staż w innych grach dużo nie daję.
Słuchawki+md=drecz na wyczucie idzie...nawet nie celujesz, po prostu ruszasz ręką i pyk...
UWIEŻ że da się dojść do takiego skila, ale trza grać i grać, tyle...ile to ja banów za "aimbota" dostałem huehue