Zobacz pojedynczy post
stary 09-09-2007, 20:03   #55
Michnik of Celesta
Użytkownik Forum

Michnik of Celesta's Avatar

Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Gdańsk

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 262
Poziom mag.: 28
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nimir Pokaż post
Ja uznaje za prawdziwych graczy tylko tych z Pvp i Pvp-Enf
I ty niby jesteś tym prawdziwym graczem ? Żal.pl , pro z ciebie taki jak z kwadratu koło.

Reszta z No-Pvp to Noob'y!!
Cytuj:
Co to za przyjemność grać na servie gdzie nie zabijesz jakiegos wk**********o cie Noob'a
Albo z nudy zabić pare osób
Ta ty tym swoim 11 palkiem na pewno kogos zabijesz muahaah. Chyba że jakiegoś 8 lvla ale co to za satysfakcja...

Cytuj:
Pvp Rox!
No-Pvp Noob's!
Zmienisz zdanie jak cię dorwie jakiś pk , dziecko. Teraz lepiej wyjdź i nie trzaskaj drzwami byś się dalej nie ośmieszał...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez OtherThanAll Pokaż post
Wiec jak bys gral na pvp i by Cie ktos zabil nie chcialbym wiedziec co bys zrobil ze swoja mama. Czlowieku to jest tylko gra, a zabicie innego gracza to czysta przyjemnosc. A dla takich noobkow z n-pvp jak ty liczy sie tylko lv lvl lv lv skille lv, dla mnie jest to strasznie zalosne. I jezeli twierdzisz ze na pvp pada sie za outfit to jestes w bledzie, duzym bledzie. Wiec wyjdz stad, i wracaj na swoja zalosna harmonie wbijac lv. KThxBye
Grałem na furorze 99% to pl , serv pvp i miałem hunta za nick bo jakiś dresiarz miał podobny. Przestałem tam grać bo miałem dość tego pieniactwa , ubijania summonów oraz niemożności spokojnego robienia runek bez obawy o jakiegoś pk. A ty graj se na tej pytherze czy innym takim , niech ci się nooby wpieprzają do cave'a , mów im "leave" a oni albo niech cię ubiją albo jakiś kolega h-lvl pisze , że masz hunta bo "zupa była za słona". Niestety noobów jest pełno zarówno na pvp i n-pvp , tyle , że na pvp są bardziej wkurzający.

Ostatnio edytowany przez Michnik of Celesta - 09-09-2007 o 20:04.
Michnik of Celesta jest offline