Zobacz pojedynczy post
stary 09-09-2007, 22:15   #181
zoliax
Użytkownik Forum

zoliax's Avatar

Data dołączenia: 17 12 2004
Lokacja: Białystok

zoliax ma numer GG 6035236 Adres Jabbera do zoliax
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez exeros Pokaż post
Powiem jedno.
PIERDOLICIE
Human na s1 może za*****ć 15 dreczów >.>
Human na s2 może za*****ć 3 tyranty pod rząd >.>
(...)
@zoliax
Wystarczy nie grać na servie full noobs...normalnie się znajdzie 2-3 osoby które wystarczą, a jak nie to solo ! xD
(...)
Huja nie aimbotów, staż w innych grach dużo nie daję.
Słuchawki+md=drecz na wyczucie idzie...nawet nie celujesz, po prostu ruszasz ręką i pyk...
UWIEŻ że da się dojść do takiego skila, ale trza grać i grać, tyle...ile to ja banów za "aimbota" dostałem huehue
Ta... o ile te "drecze" biegną na otwartym terenie w linii prostej bez uników... I jaką bronią chcesz to zrobić? Karabin ma za mało kulek(wymagałoby to przeładowywania pare razy), strzelby możesz użyć na krótki dystans, a nie wierzę że zdołasz ustrzelić z 5 metrów 15 "pajączków", nim co trzeci z nich nie uderzy cię raz w nogę... A przy takim rozkładzie sił to nawet zbroja nie pomoże... Lasgun tu mógłby zdać egzamin, jednak i tak trafić 3 razy każdego nim uda im się podbiec... massdriver-ta, jego szybkostrzelność jest powalająca... No i 5 kulek w magazynku zapeni ci wygraną bez przeładowywania! Chaingun... to samo co strzelba-broń krótkodystansowa...
Człowieczek na s2 kontra 3 Tyranty? Z taką plasmą potrzebujesz trafić 134 razy... powodzenia, uda ci się przecież to wszystko wystrzelić i jeszcze przeładować raz czy dwa w międzyczasie nim te 3 Tyranty trafią cie całe, o zgrozo, dwa razy. No chyba że masz na myśli zakampienie się w bazie i zabicie 3 Tyrantów stojących w miejscu i patrzących na opadający do 0 licznik życia... Noob ucieknie po ułamku sekundy pod ostrzałem, dobry gracz nie da tak łatwo się zabić...

Powiedz mi jaki ja mam wybór serwerów, gdy na ok. 10 ping nie przekracza 100 w samej wyszukiwarce? xP

Słuchawki + md na dretcha mówisz? Widzę że jesteś już na tyle doświadczony, iż wiesz, że "drecz" porusza się bezszelestnie... Staż w innych grach dużo nie daje? A powiedz mi czym różni się mass driver od railguna jeśli chodzi o sposób użycia? :F
Nie no spoko, oczywiście, tu nie ma wcale aimbotów, a to że ktoś w jednej rundzie ma 20 fragów, a w połowie innej już 50 to normalka... trafianie za prawie każdym razem człowieka w baniaka niezależnie czy on biega, skacze, śpi, nurkuje, gra w bierki czy co tam jeszcze robi to normalka i gra fair play... I to na tych serwerach pełnych noobów, które mi dane jest odwiedzać... Człowieku, nie wchodzę na serwery jakiś uber leet klanów, żeby klaskać, gdy jakiś typ któryś raz z rzędu wali mi w baniaka za pierwszym razem, mimo moich uników... Nie są one doskonałe, ale już nie raz wystarczyły, by przegonić Tyranta mając na sobie tylko lekką zbroję i trzymając w rękach karabin plasmowy... Tyrant mając 400 życia nie jest w stanie mnie trafić dwa razy, nim jego hp spadnie do niskiej wartości, a co drugi Dragoon jest w stanie trafić w baniaka za pierwszym, ostatecznie drugim razem, każdego prawie gracza, a i największych akrobatów , choćby i głowy nie mieli.... I nie mów, że te Tyranty widocznie były noobami, bo ja, grając tym obcym po raz pierwszy oraz ogólnie nie będąc doświadczony w używaniu tych robaków, radziłem sobie znacznie lepiej, więc nie jest to takie skomplikowane...

P.S. No i dzięki za przemiły powód edycji. Uwielbiam konstruktywną krytykę.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.