Temat: Serwer Unitera Only
Zobacz pojedynczy post
stary 09-09-2007, 22:43   #2009
Maniu'Kyra
Użytkownik Forum

Maniu'Kyra's Avatar

Data dołączenia: 31 12 2006
Lokacja: Przemyśl

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tores Pall
Profesja: Royal Paladin
Świat: Unitera
Poziom: 50
Skille: 71
Poziom mag.: 13
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rydzuknight Pokaż post
Skomentowalem tego posta dlatego ze on mysli ze dobze gra.Expie na zolwaich od 35 lvl i jest mi z tym dobze .
Zal mi takich ludzi Nie wcale ja nie gram dobrze ty grasz napewno lepiej Od 35 lvla jak narazie do 63 na zolwiach (jak wczesniej napisal chce na nich wbic 100 Powodzenia...) Jego best solo to drag (gorzej niz ZAL!!). Ja na 45 zsolowalem Dl'a (moze do nie jest super mega hiper osiagniecie ale leprze niz drag na 63lvlu...) i zrobilem solo deep fibule na 50. Ale rydz jest leprzy napewno Siedzi non stop na tych poj***nych zolwiach wbil 60lvl na nich i mysli ze zadzi <lol2> Tam przecież jest 0 ryzyko smierci wiec trudno to tam raczej nie jest... A jak mnie jeszcze zdenerwujesz to wrzuce posta na tibie.com ze sharujesz konto i mozesz pozegnac sie z postacia na 30dni (albo moze i na zawsze bo to 2 ban, ja sie na tym nie znam wiec dokladnie Ci nie powiem) I nie prubuj sie teraz usprawiedliwiac ze nie sharujesz bo cip'y moga to bezproblemu sprawdzic i tylko sobie obciach zrobisz HAIL TIBIA RULEZ

Bez obrazy ja tylko stwierdzam fakty

@Down

Nie mowie tu o kickach. Przy kicku to prawie wszedzie mozna zgona zaliczyc...

Ostatnio edytowany przez Maniu'Kyra - 09-09-2007 o 22:53.
Maniu'Kyra jest offline   Odpowiedz z Cytatem