Yo all chciałem coś dodać do tych screnów i sporządzić wam mały rzyciorys vaxxi i mnie , ponieważ znam ją bardzo długo... Jest ona przyjacielska pomaga ludzią w potrzebie

. Opócz tego kiedyś razem z nią grałem na titani i auerze. Na titani ja zrobilem 51 lvl imie avare skille 84/64

, a ona zrobila 79 nadin się nazywała w późniejszym czasie zmieniła płeć na chłopaka ale w rl jest dziewczyna

. Gdyby nie wojna myśle, że byśmy dalej grali an titani ale przeszliśmy na galane w pierwsze 3 dni zrobilismy skille 59.51 59.52

mieliśmy zamiar nabijać do 80 ale nie mieliśmy juz siły, pamiętajcie fakt ze był to 9 lvl a na 9lvl byliśmy 150-175 w rankigu najlepszego skila z dista. Póżniej dołonczyli nasi przyjaciele NEHO-Hero , Boltina , boltan . Zaczeli nas gonic ale my się nie daliśmy vaxxia teraz juz wbiła 35lvl ja neistety zaraz 23 poniewaz byłem pozbawiony neta i nie moglem dobry tydzien grac.

. Jak dotej pory dobrze nam idzie mamy zamiar na tym swiecie nabić ten 100lvl i dojść do magicznej listy polaków ktorzy nabili 100lvl . :tongue: