Zobacz pojedynczy post
stary 10-09-2007, 15:27   #1710
Dark Alphadron
Użytkownik Forum

Dark Alphadron's Avatar

Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
Domyślny Wejście smoka!

Bum! I jestem spowrotem na forum. I potrzebuję od cholery nicków, więc jeśli jeszcze w moim fake nie występujesz, to pisz na GG. (nr w profilu)
Robię też nowy fake, a właściwie to prequel Aftera (co NIE oznacza, że go porzucam!) i potrzebuję paru ról:
Dziadek bohatera (out gotowy) (zajęte, nick Lexinder)
Strażnik obozowiska (out gotowy) (Zajęte, nick Kardes)
Dwaj łowcy (zajęte, nicki Exoriss i Gellhad)
2x Rekrut szkoły Światła (zajęte, nicki Sir Speed i Thor)
Po 3x Rekrut szkoły każdego podstawowego żywiołu (no wiecie, Ogień (jeden zajęty, nick Jir), Ziemia (jeden zajęty, nick Rayza), Woda (jeden zajęty, nick Szlaja), Powietrze (jeden zajęty, nick Kshachero)... czy istnieje ktoś, kto tego jeszcze nie wie?)
Karczmarz/karczmarka
Król&Królowa pewnego miasta
i 7 tajnych ról. (sześć(!) zajętych, nicki Nadzy, Kaniek, Seth, Szael, Zek i Yagr) Co to będzie - zobaczycie. (outy gotowe)
UWAGA! Czytajcie posty poprzedników, bo nie zawsze nadążę z zaznaczaniem ról.
Na co jeszcze czekacie? Zgłaszać się! Ci, co mają role w Afterze - spadówa, dajcie innym wystąpić. Zresztą niektórzy i tak się pokażą.
UWAGA! Każdy ma wpływ na swoją postać - możecie mi na GG (w profilu) wysłać wszystko - głównie charakter, opcjonalnie outfit, historię, umiejętności (tylko bez przeginki!), rodzinę, znajomych... jak tworzenie postaci w sesji RPG. Tyle, że postać prowadzisz nie ty, a MG na podstawie tego, co opowiedziałeś.

Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę.
----(\_/)
<=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach!
--- (> <)

Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 14-09-2007 o 11:19.
Dark Alphadron jest offline   Odpowiedz z Cytatem