Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PandeSin
właśnie dlatego pvp jest dla prawdziwych graczy! mnie też pekowali, ale jak ktoś jest twardy to potrafi odrobić level; nie mówie że non-pvp to noobownia bo tam też trzeba być dobry zeby zebrać lootbaga, ale najlepszym typem świata jest pvp (ktos zabiera ci lootbaga ty go zabijasz; śmierć za free? mówi sie trudno i trzeba level odrabiać)
|
Gram na non pvp i z tego powodu nie jestem prawdziwym graczem... chyba pójdę się powiesić...
Pvp: ktoś ci zabierze lootbaga , zabijesz go a potem masz hunta od jego h-lvl kumpla (nie zawsze ale często , a jak już jakiś noob ukradnie zabijesz go i co ? I gówno się nauczy , dalej będzie) - na non pvp myślą , że nic im nie zrobisz jednak są w błędzie (co prawda , więcej złodziei jest na takich serwerach) A co do random pk: padłem przez takich parę razy , ale nie narzekałem , grałem dalej.
Dlatego też , jak na non pvp największe wady to przeludnienie i większa liczba potencjalnych złodziei , to na pvp , w szczególności podczas wojen itp. może uwziąść się na ciebie typek , zabije cię i każe płacić haracz albo inaczej rook , za nick , outfit itd.