Cytuj:
Oryginalnie napisane przez notop
ja napisalem osoba ktora mysli a nie panikuje,, pozatym m walem mzoesz zablokowac a jak zabijesz knajcika na 60 lvlv ktory se stoi i sie uha czekajac az ci sie sdki skoncza??..aaa wiem..sparalizujesz go i zasiotasz na smierc...
zalosny ejstes z tym wytykaniem bledow juz sie to kazdemu znudzilo no ale zlewam na to wiec poprawiaj dalej;]pokazujesz swoj poziom tylko....debilizmu
@gelt
tak zgadzam sie tibia byla fajna przed mana update(oraz wprowadzeniem rozdzek wandow ktore pomogly idiota wbijac 100lvl magami)
|
Twoj poziom inteligencji nie dochodzi do przeciecietnego. To ze masz 190+ to nie znaczy ze jestes od kogos lepszy i mozesz kogos wyzywac. Wlasnie pokazales swoja "inteligencje" dajac post na takim poziomie.
Ofensywa to nie tylko runy SD, chyba ze masz takie zajebiste pvp ze w stojacego knighta nie pocelujesz z e vis... no ale to juz Twoj problem.
Moim zdaniem prawidlowo zrobili z tym update

przynajmniej mozna w (ekstremalnie) minimalnym stopniu pokazac swoje PvP i sorc z lvlem 150 +/- juz tak nie kozaczy. Z mojej perspektywy troszke go wyrownali do druida, aczkolwiek i tak jest lepszy w zdobywaniu expa lecz na wojnach dobry gracz druidem moze zrobic o wiele wiecej niz niejeden mag.