Niektórzy pieprzą jak Piekarski na mękach:
Cytuj:
Bardzo dobre tylko jeszcze coś do tego dodam by można wysłać SMS który kosztował by 30złoty na PACC bo było by o wiele łatwiej
|
Nikomu by się nie opłaciło, bo operator pobierałby dużą opłatę.
Cytuj:
Pomysł dobry, ale kosztowałby zapewne 40-45 zł znając życie!
|
No i co? PACC kosztuje mniej, jeśli kupujesz go na dłużej. Logika.
Cytuj:
cipsoft mógłby wprowadzic taką opcję, że każde konto ma darmowy tydzień pacca, może go uaktywnic kiedy chce
|
Pewnie. Przez tydzień na Darashii można wybotować z 30 lvl. Zresztą nie widzę sensu w rozdawaniu PACC za darmo - klientów i tak jest dużo.
Cytuj:
A tak można by sprawdzić jak to jest i jeśli by się spodobało to kupić następnego.
|
Jeśli jesteś sensownym graczem - PACC na pewno ci się spodoba.
Cytuj:
Możesz jakoś uzasadnić dlaczego uważasz mnie za noobka?
|
Bo pieprzysz jak typowy faccowy noobek. Oczywiście to nie czyni cię noobem, po prostu daje spore szanse.
Cytuj:
Dla mnie 25 zł wcale nie jest śmieszną kwotą. Patrząc na Twój wiek w profilu wnioskuję, iż pieniądze na PACCa dostajesz od rodziców więc być może dlatego taka kwota Cię śmieszy.
|
25 zł to śmieszna kwota. Dniówka niewykwalifikowanego robotnika w kiepskiej pracy. Trza się kształcić.
Cytuj:
a co sie stanie np. jak kupisz pacc na 3 miechy a niestety bedziesz w szpitalu 2miechy
|
Proponuję się powiesić, bo kto wie czy nie umrzesz jutro. Ja pierdolę, ale rozumowanie.