Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gimlos
Wtedy, kiedy Draz z ekipa musieli przyjezdzac do Poznania ze skrzynka browarow, zeby prosic o wolnosc w grze komputerowej. Nie dziwie sie, ze o tym upokorzeniu swoim poplecznikom nie przypominaja : ddd
|
A mnie sie wydaje, ze to Szwedzi wygrywali z Wanted i przyjechali prosic was o pomoc...Tak krotka przedstawie ta wojne, bo moze nie wszyscy wtedy wiedzieli jak bylo. Szwedzi prowadzili z Wanted wojne, wtedy w Wanted bylo tylku kilku membersow, a kazdy inny poza enklawa DoF byl abusowany przez Szwedow. PAmietam dobrze jak Gliss abusowal nawet na Fibuli 20+ lvle, zal.pl. I dopiero na slynnym mostku obok miasta Venore, DoF zdecydowal sie pomoc Wanted i od tamtej pory losy wojny zmienily sie.... No jak zwykle ludzie z DoFu maja licencje na prawde,

a co do tych browcow, hm... trudno zeby nie kupili browarow chyba musieli cos pic skoro po tym jak zajechali do tej kafejki nie bylo nic,po czym ja sami wypili, zieeef
Btw. Nie wypowiadajcie sie na temat Wanted i tego co sie dzieje w srodku, skoro nie macie "zielonego" pojecia na ten temat. Irytuja mnie takie wypowiedzi, ze Wanted to Wanted tamto. Jakos jestem w nim i nic takiego nie widze.
Dalismy sie wyplacic takim ludziom jak :Eudoros,Cors ent, Sir hary Portier etc;a oni co ? przyexpili i weszli do gildii walczacej przciwko nam. Wiec widac po raz kolejny, ze zrobilismy blad dajac im sie wyplacic ;/