Zobacz pojedynczy post
stary 11-09-2007, 11:26   #91
Scobel
Redaktor

Scobel's Avatar

Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: IR/PL

Stan: Początkujący
Imię: Nenagh
Profesja: Rookstayer
Gildia: AoR
Świat: Nerana
Poziom: 57~
Skille: XX/YY
Poziom mag.: 0o
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ares de'Buchanan Pokaż post
Mozna sie klocic, ale nie wiem po co...

Ja expie i na bocie i recznie. Zalezy na co mam ochote.
Nudne jest bieganie za potworkami przez pare godzin, otwieranie ich trupow, przekladanie kasy / lootu do swojego bp i tak w kolko...
Dlatego odpalam bota na czyms na czym zarobie. Automat zrobi za mnie czarna robote, w tym czasie ja moge zjesc sobie obiad, przeczytac ksiazki kawalek, no ogolnie - zajac sie zyciem w RL a nie siedziec przed kompem.
Kiedy bocik juz cos zarobi moge wybrac sie ze znajomymi na jakis fajny expik czy tak sobie po prostu polazic wspolnie. Nie musze rzucac sie na kazdego trupa potworka, zeby sprawdzic co w nim jest, bo nie mam kasy. Nie musze klocic sie o podzial lootu. I wtedy dopiero gra sprawia mi przyjemnosc.

Kiedy uzywam bota staram sie biegac tam gdzie nie bede przeszkadzal. Teraz wlasnie mysle o bocie na dwarf-hell quescie - tam z geomancerami. Nikt tam nie biega. Chyba nikomu nie bede przeszkadzal A resp jest sensowny i zarobic mozna na loocie

Oczywiscie szanuje tych, ktorzy nie uzywaja zadnych wspomagaczy. Jednak w pewnym momencie granie bez bota staje sie straszne...
Chociazby wbijanie skilli... kiedy musze stac z tym slimem okolo 45 minut na 1% to naprawde nozyk sie w kieszeni otwiera
Porzucilem wiec skillowanie juz w ogole
Ale moze do 100[axe] kiedys dobije expiac.

Nie ma co sie klocic. Boty sa dla ludzi, ktorzy w zyciu widza cos wiecej niz Tibie.
Pozdrawiam.
Boty sa dla ludzi, a gra byla stworzona dla ludzi, nie dla botow. Wiec twe tlumaczenie nie ma sensu. OKI nikt z nas nie zaprzecza iz sa boty i ludzie co je uzywaja. Ale na dluzsza mete z takich osob nie ma uzytku. No na wojnie ci taki nie pomoze, a jednak wsumie jest uzytek. Jak sie go zacznie huncic to i loot sobie poleci i pewnie sie go zniecheci za ktoryms razem do servera lub tibi. No to fakt wtedy tak. A gdyby boty bylu takie cool to by byly oficjalnie w grze ale w takim wypadku po co im my ?? WIADOMO !! Za pacc nie zaplaci BOT tylko jego uzytkownik.

Jak mozesz wyjasnij mi to co zaznaczylem. Bo z tego wynika ze kto gra ten nie ma rl zycia. Proste graj tak realnie jak mozesz. Dopoki sprawia ci to przyjemnosc i nie wkracza w zycie codzienne na taka skale bys cos traci. Bo jak leje wieje czy cos to chyba pozwolisz ze se siade do Tibii, lub jak mam poprostu ochote.

To napisał Scobel z Altaron Team.

Ostatnio edytowany przez Scobel - 11-09-2007 o 11:28.
Scobel jest offline   Odpowiedz z Cytatem