@PIW
Przegiąłeś -.-''' i świadczy to wyłącznie o tobie i nie zamierzam z kims tak bezczelnym i źle wychowanym prowadzić dyskusji...
@Extermis
zal.eu (dla niekumatych - od European Union)
@Radix
"Co nie zmienia faktu, ze prace te nie sa ani do konca mangowe, ani do konca "naturalne". " - tak się składa, że taki właśnie mam styl rysowania (jeden z wielu btw

)
Co do reszty wypowiedzi, czepiania się dosłownie o wszystko (byle aby) to skomentuję pisząc LOL.pl
@OnlyShadow
Jakbyś czytał uważnie, dowiedziałbyś się, że Evinio zajęła II miejsce w oficjalnym konkursie tibia.pl "Frankenstain Competition" (konkurs na nowego potwora w Tibii) a to już o czymś świadczy...
PS. Wśród zwycięzców nie widzę członków MTA
"To tylko chyba tylko potwierdza, że Evinio, jak przedtem napisałem, gówno wie o grafice" - zapewniam cię, że wie więcej niz ty...
@Shanhaevel
"Widać CIEBIE bardzo boli, że jednak, kurde, istnieją ludzie bardziej utalentowani od Andersa" - owszem istnieją, ale na próżno ich szukać w tym waszym MTA...
"PS CHWILA! Evinio, Anders, nie macie może na innych forach nicków Cleopatra i Grrom?" - nie wiem skąd taki pomysł -.-'''
@all "mta"
Chciałbym zauważyć jedną rzecz. Wszystkie nieprzychylne komentarze pochodzą właśnie od was (dziwne, że innym użytkownikom się podoba) Czepiacie się każdego szczegółu jakbyście byli absolwentami ASP i mieli dyplom z grafiki komputerowej a na waszych pracach jest o WIELE WIĘCEJ takich szczegółowych błędów, poza tym wizualnie wyglądają dużo gorzej (bo nie sztuka zachować wszystkie prawa fizyki, ale całośc musi jeszcze dobrze się prezentować a u was jest z tym kiepściutko)...
I na tym kończę tę dyskusję z waszym szanownym gronem wielbiacych siebie nawzajem artystów.
A na koniec krótki wierszyk który nazwałem:
Sami o sobie - MTA
"Niech nam gwiazdka pomyślności nigdy nie zagasnie
a kto nie jest z nami w klubie - niech go piorun trzaśnie.
Oby nasze wszystkie prace były najpiekniejsze
inni przecież się nie znają - to jest najważniejsze.
Niechaj nasze forum nigdy sie nie skończy
a kto źle o nas napisze, szybko go wykończym..."