Cytuj:
Oryginalnie napisane przez paior
Ja dupolizem zenka muhuauha W h^^ osob wie ze ja go "nienawidzialem"(teraz mnie juz to wali) ale nie moglem mu nic zrobic ... taka wola
a ty skoro tak cisniesz na zenka to podaj swoj maina name i zobaczymy czy wtedy bedziesz mu cisnol skoro " on nic nie znaczy"
|
Chcesz byc fajny?? jak tak to widac ,ze ci to nie wychodzi

..
Wiesz co?? pamietam cie jeszcze jak Grali Tetro, Nide, Anvi I wtedy nie byles taki chojraczek jak teraz , tylko lizales im dupy,dupolizie bo tak tylko mozna cie wtedy bylo nazwac.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Princess Agusia
A mi sie wydaje ze LRA nie ma zamiaru wyje*** Zenusia z serva...( predzej kogos innego )
|
Jestes w Lra i masz slabe informacje ,gratki :>
Cytuj:
moze i nie zauwazylam zeby wygral jakas wojne.. ale jego osoba cos tu jednak znaczy, na kazdym kroku slyszy sie "zenek".
|
tak ,dobrze zauwazylas(es)lecz niestety zenek jest po to zeby dawac free items na Openkach.
Cytuj:
Bez "Zenek team" Kyra byla by straconym servem, na ktorym prawie nikt by nie gral, a tak zawsze cos sie dzieje.
|
Jakby Go nie bylo na serverze znalezl sie inny "Bohater" kyry.
Cytuj:
Co do Ciebie jesli masz zamiar nazywac kogos "debilami" to sie przedstaw kim jestes i udowodnij ze sam nie jstes debilem, a pozniej sie wypowiadaj o innych.
|
Mi sie wydaje ,ze on nikogo z nie wyzywal od debili, wiec przeczytaj jego post jeszcze raz.
A co do nide to on znaczyl i znaczy napewno wiecej niz zenek.