Zobacz pojedynczy post
stary 11-09-2007, 16:06   #292
Yoyoema
Użytkownik Forum

Yoyoema's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2007

Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Poziom: 109
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez paior Pokaż post
Ja dupolizem zenka muhuauha W h^^ osob wie ze ja go "nienawidzialem"(teraz mnie juz to wali) ale nie moglem mu nic zrobic ... taka wola

a ty skoro tak cisniesz na zenka to podaj swoj maina name i zobaczymy czy wtedy bedziesz mu cisnol skoro " on nic nie znaczy"

Chcesz byc fajny?? jak tak to widac ,ze ci to nie wychodzi..
Wiesz co?? pamietam cie jeszcze jak Grali Tetro, Nide, Anvi I wtedy nie byles taki chojraczek jak teraz , tylko lizales im dupy,dupolizie bo tak tylko mozna cie wtedy bylo nazwac.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Princess Agusia Pokaż post
A mi sie wydaje ze LRA nie ma zamiaru wyje*** Zenusia z serva...( predzej kogos innego )
Jestes w Lra i masz slabe informacje ,gratki :>

Cytuj:
moze i nie zauwazylam zeby wygral jakas wojne.. ale jego osoba cos tu jednak znaczy, na kazdym kroku slyszy sie "zenek".
tak ,dobrze zauwazylas(es)lecz niestety zenek jest po to zeby dawac free items na Openkach.

Cytuj:
Bez "Zenek team" Kyra byla by straconym servem, na ktorym prawie nikt by nie gral, a tak zawsze cos sie dzieje.
Jakby Go nie bylo na serverze znalezl sie inny "Bohater" kyry.

Cytuj:
Co do Ciebie jesli masz zamiar nazywac kogos "debilami" to sie przedstaw kim jestes i udowodnij ze sam nie jstes debilem, a pozniej sie wypowiadaj o innych.
Mi sie wydaje ,ze on nikogo z nie wyzywal od debili, wiec przeczytaj jego post jeszcze raz.

A co do nide to on znaczyl i znaczy napewno wiecej niz zenek.