Zobacz pojedynczy post
stary 11-09-2007, 18:04   #21
kuba1324
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 05 2005
Lokacja: wygodna

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Świat: Aldora
Poziom: 50
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vantage Pokaż post
Wg mojej opinii informacje o bocie mogły zostać wyciągnięte jedynie ze stron pskonejottowskich, ew. wpadek ze zdjęciami.
[...]
Nawiązując do wstępu Maffex był (jest) absolutnie czysty jeżeli chodzi o jakieś cheaty.
Nie zaprzeczysz jednak, że Maffex wiedział o twoich 'czarnych czynach' już od samego początku waszej znajomości.
Skąd te przypuszczenia?
po 1. Jesteście kumplami, to normalne, że uzasadniłeś mu powód, dlaczego np. nie odpowiadasz od razu na jego pytania(to tylko przypuszczenie).
po 2. Z tego co pamiętam, to tuż po 'wpadce z wisienkami' Maffex napisał posta w stylu(nie pamiętam dokładnie) "Austin fajna kolekcja wisienek, ale masz na zdjęciu tibiaauto", który po kilku minutach zmienił na "Austin fajna kolekcja wisienek, ale miałeś mi dać studded legs'y"(Oczywiście napisał to inaczej, oddaję tylko sens jego słów). Zapewne zmienił szybko tekst po konsultacji z tobą, ale nie ma się czego czepiać, w końcu jesteście kumplami...

Dlaczego o tym wspominam? Ponieważ nie mogę sie zgodzić ze stwierdzeniem, iż jest on zupełnie czysty. W końcu milczenie na temat przestępstwa uznawane jest za współudział.

Pozdrawiam!
kuba1324 jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.