Zobacz pojedynczy post
stary 11-09-2007, 20:09   #38
Extermis
Użytkownik Forum

Extermis's Avatar

Data dołączenia: 27 11 2006

Stan: Niegrający
Domyślny

otoz
1 praca w temacie jest do bani i ma o wiele wiecej bledow byla to zabawa sklejenia paru rzeczy jeszcze za pomoca myszki.
2 praca jak teraz sie przypatrzylem to albo stracila tyle na zmianei na jpg albo musialem to jpg ze zlego psd stworzyc ale to juz przeszlosc wiekszosc psd poszla wraz z formatem wiec tego nie moge nawet sprawdzic.
3 i 4 sa to 1 prace tabletem kiedy chcialem poprostu cos nim narysowac 1 co mi przyszlo do glowy i sprawdzic jak sie tym bawi, niektore rzeczy jakie nazywasz cieniowaniem to dla mnie byly zwykle kreski ktore gdzies postawilem, pozatym zajely one po 10-20 minut gora czystej zabawy i nigdy jakos nie staralem sie do nich wracac i nad nimi posiedziec.
5 elf na latarni
nie nie uzylem zadnych efektow o ktorych mowisz na tym obrazku. Jednakze owszem paru uzylem mianowice guassian blur to byl napewno do niektorych elementow wkolo tej wstegi bo recznie rozmazywanie troche by potrwalo =p, jakies troche swiata wkolo swiecy i zdaje sie ze warstwa z ksiezycem miala jakis efekt dodany (blask zewnetrzy z tego co widze choc jakis jeszcze pewnie). pozatym nul efektow wylacznei praca na warstwach.
tak moja latarnia nie ma szybek, zajumali... juma nie spi.
kropkowy wzorek zrobiony automatem? rotflmao jesli znajdziesz mi cos co zrobi wzorek jak ten to mzoe uwierze ze nie narysowame tego podstawowym brushem na odpowiedznich odleglosciach... nie nie byl to zadny automat.
szczeka nie jest tak do konca wysunieta, tak jak mowisz gorna czesc glowy przykrywaja wlosy jednak jak sie przyjzysz dasz rade dostrzec nie byly ustawione na jakies zabujcze krycie. mimo wszystko glowa w calosci jest wysunieta troche za daleko o te pol ramienia moze troche mniej.

co do aniola to spytaj jakiejs laski czy jest w stanie tak trzymac rece one duzo dziwnych rzeczy potrafia o.0 ... postac ma pochylona glowe dlatego wlosy zwisaja przed nia. jakby byla lysa tez twarzy bys nie zauwazyl co najwyzje nos i lekki zarys ust oczodolow i brwi.

btw chyba nikt nie ma bardziej wyunietej szczeki jak J Gmoch ; P
Extermis jest offline   Odpowiedz z Cytatem