Zobacz pojedynczy post
stary 11-09-2007, 21:44   #475
Medivh Shady
Użytkownik Forum

Medivh Shady's Avatar

Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Wrocław

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
Poziom: 250
Poziom mag.: 84
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bebal Pokaż post
Nie wiem czy zauważyliście ale dużo h leveli odeszło albo bawi się np Mdw nie gra wiem wiem zara padną rzeczy że nie może chwilę odpocząć od tibi albo na wakacjach jest tak wakacje dla studentów trwają do końca września ale troszkę dziwne by największy lv w tibi nie wbił chociaż jednego lv wiem że grał ale takie granie to nie granie
2 przykład:Taifun Devilry też ostatnio grał chwiłe ale tera ni lv wbija ni nic.
3 przykład: Seromontis chyba wszyscy wiemy że ten najlepszy knight w całej tibi przestał grać powód prosty spadek hitów Last login: Sep 11 2007, 16:08:37 CEST więc albo se wszedł tak se albo zaczoł grać moim zdaniem zaczoł grać nie wiem jak wy.
4 przykład Eternal Oblivion Banished: until Sep 13 2007, 16:36:41 CEST because of destructive behaviour nawet nie muszę dalej pisać...
Tylko bubble wzięła się za siebie i zaczęła grać i wbiła lv.
Więc drodzy forumowicze moim zdanie h lv nie zpodobał się letni update czekam na inne propozycje
co to za bełkoty o,o , taifun nie gra bo przegrał wojnę ( zresztą już przed update przestał grać )
seromontis - hmm... jaki spadek hitów ?? jak teraz są większe , może nie gra bo mu sie nie podoba nowy update i łatwość expienia ( czyli bez satysfakcji )
albo nie ma czasu

WoW
Realm: Auchindoun
Name: Punish
http://eu.wowarmory.com/character-sh...ndoun&n=Punish
Medivh Shady jest offline