Zobacz pojedynczy post
stary 07-11-2004, 09:24   #1
Gumski
Użytkownik Forum

Gumski's Avatar

Data dołączenia: 07 03 2004
Lokacja: Kraków

Gumski ma numer GG 3352613 Gumski ma login Tlenu gumka12@tlen.pl
Domyślny Wybor raczej wazny - miasto i jego walory

Na poczatek wybralem abdendriel - z reguly malo pk i swietne expowisko - trole.

Next - Venore do 16 lv - amazonki i tez trole[swamp]. Wynioslem sie do Kazz bo duzo pk ostatnimi czasy.

Kazz - upragniony 20 lv!! dwarfy to swietne potworki - slabe, chodza w grupach i towarzystwie rotow[na dodatek 45 exp]. Raczej spokojne miasto.

Next - ...a wlasnie, co dalej? Mysle znowu o Venore - amazonki i valkirie, chcialem tez zaliczyc desert questa i jeszcze takiego jednego[ale ciiii]Nie chce jednak stracic przez glupich killerow mojego ciezko wypracowanego lv wiec chcialbym sie jeszcze jakos dopakowac przed desertem, potem lepszy eq....itd.

Pomyslalem o Thais ale nic o tym miescie nie wiem i tu czekam na wasze opinie o nim. Expowiska, bezpieczenstwo w miescie...

Zaznaczam ze szukalem na forum ale jednak zadnych konkretow. Nie mowie ze ich nie ma ale mialem moze pecha. Jesli taki temat byl, przed skasowaniem prosze o linki do tematow na temat Thais i innych miast.
Istnieje na forum temat gdzie expic ze skillami xx/xx....nie chodzi mi o to. Chce tez znalezc miasto bezpieczne bo co mi z expa jak go szybko trace.

Pozdrawiam,
prosze o lagodnosc ;]

Vysogota z Corvo
Andrzej Sapkowski
Gumski jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.