Temat: Diablo 2
Zobacz pojedynczy post
stary 12-09-2007, 09:52   #43
=Pekin=
Użytkownik Forum

=Pekin='s Avatar

Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park

Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 70+
=Pekin= ma numer GG 7778722
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wojtasord Pokaż post
jest to wyj***na gierka jedyny jej minus to to ze kosztuje 100 pln jesli chcesz grac na batllenet(ja juz sie jej dorobilem jak grasz czarka to najlepiej pujsc tylko i wylocznie w ogien 20(maks poz umiejentnosci) w meteor 20 w ognista kula i 20 w ognisty piorun(te dwie ostatnie ze wzgledu na to ze daja premie do meteoru od kazdego poz) tak zrobiona czarka potrafi zadawac do 16k a co do trzaskania lvl to na normalu i koszu doradzam sie pospieszyc poprosic kogos o taxi (po drodze trzeba trzasnoc 25 lvl)i wtedy spokojnie mozna wchodzic na ballrun(y)gdzi staniesz tyl;ko obok zabijajacych slugosow baala (podkreslam tylko sług baala bo baala sie nie tylka za malo expa przechodzi sie niepotrzebnie na nastepny poz trudnosci)i tak tylko stojac obok (watpie abys cos mugl zdzalac na niskim lvl) mozna trzasnoc 50 lvl i dopiero wtedy idzesz na koszmar gdzie traskasz gdzxies do 70
a co do itemow najlepiej znajduje sie je na mefisto trzeba miec tylko duzego mf(magic find)

tyle co do podstaw mozna by tak pisac jeszce 4 strony ale ja ni mom tyle czasu (sorx za bledy)

jesli ktos sie ze mna nie zgadza prosze o poprawienie mnie
Meteor jest calkowicie nieskuteczny w pvp.... Przed wystrzalem na ziemi pokazuja sie ognie i przeciwnik wie juz skad uciekac. Czarodziejka idzie sie w blizzard (zamiec) i w cos jeszcze o ile dobrze pamietam.

Screw you guys, Im going home.

Suck my balls Kyle.

Jak tu nie lubic Cartmana :>

http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss
Cartman- Screw you guys, Im going home.
Stan- But cartman we try..
Cartman-no, no, no Screw you guys > Home

Byhahahahahhahaaha
=Pekin= jest offline   Odpowiedz z Cytatem