Zobacz pojedynczy post
stary 12-09-2007, 10:29   #39
Anders
Użytkownik Forum

Anders's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2005
Lokacja: Olsztyn

Stan: Niegrający
Anders ma numer GG 5930030
Domyślny

@Wieszok
"1. tak pragnę zauważyć, że od minimum 6 miechów na forum nie ma grup tzn, na forum nie istnieje coś takiego jak MTA, a przynajmniej nie oficjalnie..." - ok, czyli rozumiem obecny skład podaje się jedynie za MTA i jest nieoficjalną grupą (btw. thx za info)
Nie widziałem na ichnym forum zadnych prac "Devo" ani "Limka" toteż nie wiem za bardzo o kim mowa. Jak dysponujesz to zarzuć jakiś linki, chętnie obejrzę...
Co do moim prac... No cóż, jednym się podobają bardziej, innym mniej a jeszcze innym nie podobają się wcale. Nie mniej jednak jakby rzeczywiście były takie "słabe", to raczej nie znalazło by się wielu tych pierwszych. No ale nie będę się zagłębiał bo zaraz pojawią się komentarze - "on myśli, że jest kozak, przechwala się etc."
W każdym bądź razie za jakiś czas zamieszcze nowe, świerze grafiki... Obecnie jestem w trakcie tworzenia nowych figurek uzbrojenia więc grafiki muszą poczekać

@topic
Kto tam jeszcze sie nie wypowiadał, a chce skomentować moje obrazki to zapraszam... Masywny Tajfun Arogancji chyba się już skończył