Cytuj:
Oryginalnie napisane przez wr00n
Hahahahahah. Sephill zalosny jestes. Pamietam jak raz bohun sie z ciebie smial ze ty wciaz wierzysz ze on to paulinka i mu dajesz jakies tam itemki zajebiste na diablo II. A co do tego zajscia ze skramerem to po 1 nie byles sam bo bylo was 2. Po 2 mogles go uhac a on mogl dac X loga. Po 3 mogles zabic noob chary jezeli bales sie atakowac mainy potem przepchnac mainy i razem ze skramerem spierdolic na pustynie. A co ja bym zrobil? Zwolalbym kolegow z gildi na statek i kazal im uhac skramera a mu dac x loga.
Nowej wojny raczej nie bedzie bo my mielismy byc z hampishem a on dzisiaj przed ssem jak sobie pekowalismy bil nas razem z athwoodem. Swoja droga to hampe padlby jak szmata (mimo ze bylo nas 3 ja glowr i argon) tylko raz za wczesnie odliczylem a raz glowr z ue spudlowal. No ale trudno padnie przed next ssem o i ile w ogole odwazy sie przyjsc.
|
LOL !
Po pierwsze nie daje tylko wymieniałem za przedmioty z tibi. Po 2 nie zajebiste tylko nic nie warte dla mnie śmieci. Ale jeżeli dla twojego kolegi sa zajebiste to nic tylko sie cieszyc.
Uhałem go i wołałem ludzi ale nikt nie zdażył przyjść. On padł na combo z ng wiec ciezko było we 2 wyuhac. Jak bym kogos zaatakował to bym sam padł. Wielki bohater kurwa sie znalazł w teorii , jakos nigdy cie nie widziałem "w akcji".