Tutaj bardziej chodzi o to, ze mimo wszystko to nie sa JEGO w 100% prace. Zupelnie inaczej rysuje sie widzac cos "czarno na bialym", czyli cieniowanie, ksztalty itp. Jest znacznie latwiej. Tutaj nie ma sie co miotac "nie on wymyslil smoki blablabla". Chodzi o to, ze smok i czaszka sa praktycznie takie same. Nic nie zostalo zmienione. Rozumiem, ze to mialo jakis cel i bylo to zlecenie. Sadze jednak, ze nikt by sie tak nie czepial, gdyby napomknal o tym na poczatku, bo ja czytajac tekst "w 100% moje prace" naprawde mysle, ze zrobil to bez zadnych pierwowzorow polegajac tylko na wlasnej wyobrazni i umiejetnosciach. Co do "najezdzania" na niego w kazdym temacie - nie jest to prawda. Ja bym sie cieszyl, gdyby ktos powytykal mi moje bledy. Rozumiem, ze niektore posty moga wnerwiac, ale nie wszystko jest uslane rozami. Jesli chodzi o Andersa - podobaja mi sie jego plastelinowe lepieje, bo ladnie sie prezentuja. Poza tym, nie ma sie o co "pienic", zawsze mozna najzwyczajniej zignorowac niektore posty - to tylko internet. Autora natomiast prosilbym, aby powiedzial czy jeszcze jakies prace byly wzorowane na czyms, np. jak ta czaszka i smok.
@down
Na poczatku tez mowil, ze "wszystko" sam. Pozniej wyszlo inaczej. Dlatego pytam na zapas, zeby nie bylo ponownych rozczarowan.
Niech ktoś zwątpi w prawość mych braci,
Niech bogom swym dziękuje, jeśli kalectwem go tylko oszpecę,
Bo wstydem jest nie szanować
Tego co dla innych święte.
Słabością jest duma, jeśli
Honorem i szacunkiem w ryzach nie trzymana.
Rozważania tego, co mianem zabójcy okrzyknięty,
Który czuje, a los dla niego jedyny...
Ostatnio edytowany przez Radix - 12-09-2007 o 21:48.
|