Zobacz pojedynczy post
stary 12-09-2007, 23:50   #27
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hyrzy Pokaż post
Jeszcze trzeba wiedziec na jakiej zasadzie dziala owntibia i znac pojecie keylogger
pomoge ci:

Programy te działają na zasadzie przejęcia kontroli nad procedurami systemu operacyjnego (głównie Microsoft Windows) służącymi do obsługi klawiatury. Każde wciśnięcie klawisza jest odnotywowane w specjalnym pliku. Opcjonalnie informacje o wciśniętych klawiszach poszerzone są o dodatkowe informacje, jak nazwa aktywnego programu lub okna.

A jesli chodzi o owntibie to ona wyciaga passy z pamieci klienta tibi wiec jesli jestes zalogowany i odpalisz w tym czasie owntibie to twoje passy leca do "hackera" wiec nie pomoze wam kopiowanie passow z notatnika jak to wielku pro tibianow robi.
Dobra dobra, mi nie musisz tłumaczyć, ja nie przedstawiałem swojego zdania nt tego co to jest owntibia, pozatym ucze się w technikum inf troche, więc takie paplanie zostaw dzieciom

Btw Twój post łamie regulamin

@down
Cytuj:
Przykro mi ale tez ucze sie w technikum inf wiec szkola mi nie zaszpanujesz a ze nie potrafisz sie przyznac do bledu to mnie rybka a co do posta to bez skopiowania ssa wyglądalło by bez sensu
Nie szpanuje, pokazuje Ci inną wersję przysłowia "nie ucz ojca robić dzieci"

A teraz napisz mi do jakiego błędu powinienem sie przyznać.

Ostatnio edytowany przez Rybzor - 12-09-2007 o 23:56.
Rybzor jest offline   Odpowiedz z Cytatem