Zobacz pojedynczy post
stary 13-09-2007, 09:15   #19
Anders
Użytkownik Forum

Anders's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2005
Lokacja: Olsztyn

Stan: Niegrający
Anders ma numer GG 5930030
Domyślny

@Żyłka
Dziękuję za ocenę i wsparcie

PS. Nie zdziwiłbym się jakby kilka postów dalej któryś z nadpubudliwych członków MTA powiedział, że jesteś moim kolegą, którego namówiłem żeby napisał o mnie coś pozytywnego lub co więcej, że to ja sam napisałem z Twojego konta (lol).

@Radix
Kołbaś ma rację, nie czytałeś uważnie wątku. Napisałem bowiem, że wszystkie inne prace zrodziły sie w mojej głowie, a potem zostały przeze mnie wykonane.
Nie wspomnialem o potworze i czaszce na początku, ponieważ te prace są rysowane od zera (nie przerabiałem orginalnych, ale stworzyłem je od białej pustej strony pliku) Nie trudno się też zgodzić, że ktoś kto tworzy rysunki grafiki itp powinien umieć odtwarzać w pewnym zakresie co miało na celu to zadanie...
Poza tym - widziałeś jakie mają rozmiary zamieszczone kilka postów wczesniej obrazki orginałów? Takie właśnie małe, niewyraźne grafiki miałem do dyspozycji...

Aha jeszcze jedno... W głównym poście nie pisałem wcale, że wszystkie prace są w 100% moje... "Wszystkie obrazki za wyjątkiem piesków były rysowane ręcznie, skanowane, potem wykańczane w Corel Photo paint 11 (pieski wzięte z prawdziwych zdjęć i przerobione na narysowane)" - co jest w 100% prawdą. O tym że "Wszystkie prace są w 100% narysowane przeze mnie" napisałem w kolejnym poście odpierając zarzuty PiW i Twoje jakoby prace były odryskami, gdzie również wyjaśniłem istote powstania potwora i czaszki.

@down
"Musisz bawić się w chama?" - W nic się nie bawie. Wyjaśniam tylko, że komentarz Żyłki pochodzi od niego samego, bo już raz ktoś z MTA mi zarzucił, że namawiam kolegów, żeby mi dobry komentarz napisali, albo co więcej, że to ja sam piszę z ich kont.

"Tapetki mi się nie podobają. Nie ustawiłbym sobie żadnej z nich." - Twoja strata

Ostatnio edytowany przez Anders - 15-09-2007 o 09:23.
Anders jest offline   Odpowiedz z Cytatem