@Withord
Widzisz Withirdzie, ta figurka to tak naprawdę 4 figurki, tylko ustawione na specjalnym stojaczku

W widocznym secie zawarłem te części uzbrojenia, które rzeczywiście znajdują się w Tibii. Już nie wspomnę, że umieszczenie tych wspomnianych przez Ciebie osłon na ręcę na tym stojaku, stanowiło by nie lada problem... Więc na razie pozostanę przy orginalnej koncepcji...
Jeśli zaś chodzi o tarcze to zgadzam się - Crown Shield wyszedł trochę za mały i kolejne tarcze z pewnością będą wieksze...
@Radix
Jak znajdę czas to napewno zrobię (btw legi są, pamietam że gdzieś je widziałem), ale na razie mam zamówienia na inne komplety

Dwarwen Armro co prawda mam już zrobiony, jednak porównując go z najnowszymi wykonanymi zbrojami wolałbym go wykonać jeszcze raz, więc nie będę zamieszczał screena (Najwyżej wrzucę go razem z nowym jak już go zrobię)
@Kołbaś
Dlaczego za dużo? Myślę że sobie poradzę
@all
Już teraz mogę wam zdradzić, że najnowsze przedmioty to Demon Helmet, Magic Plate Armor, Golden Legs, Mastermain Shield, Royal Helmet oraz kolejny Crown Set (jednak tym razem w wersji mini

) i na dniach możecie spodziewać się fotek...