Temat: vectraNET
Zobacz pojedynczy post
stary 07-11-2004, 12:57   #19
Sir Prymas
Użytkownik Forum

Sir Prymas's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Białystok

Sir Prymas ma numer GG 4196266
Domyślny

Jestem z Białegostoku mam neta w SAV-ie ale to później. Czytam to co piszecie niektórzy mówią że vectra jest ok i nie mają problemów ale wikszość ma problemy z netem z vectry. Ogólnie Vectra (kiedys nie wiem jak teraz) była do dupy nie były problemy tylko z netem ale nawet kablówką, by czas kiedy na osiedlu Wysoki Stoczke Południe nie można było ogladani spokojnei telewizji, wtedy prawie całe osiedle (jakies 97%) zrezygnowało z vectry równiez i Ja. Obecnie posiadam internet w sieci kablowej SAV Nigdy nie miałem problemów taikich jak lagi( no raz miałem lagi przez 2 dni a w Tibie gram pól roku) czy IP blocked. Sieć ta za !!DARMO!! wprowadziła darmowe zewnętrzne IP oraz powiekszyło wszytskie łącza o 50% najnize łącze to 98 kb/s i płaci się 50 zł miesięcznie. Według mnei naprawde warto korzystać z usług tej firmy.
Ktos z was pisął ze wykupił czy tez koleag wykupił prywatne IP i mam problemu z IP blocked, może poprostu nie zaglądał do Właściwoasi Protokołu TCP/IP gdzie należy wpisac nowe IP oraz maske podsieci(tak wykonał mój kumpel i miał juz prywatne IP).

"SZUKAJ" prawdę ci powie!!!
Sir Prymas jest offline