Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Soldier of Harlen
Zaznaczyłem tą odpowiedz bo jest ona najblizsza moim przekonaniom. Aczkolwiek tez nie do konca. Jestem boterem i uwazam ze boty NIE powinny byc zalegalizowane. Pewnie sie zdziwicie ze "jak to boter i nie chce legalizacji botów"? Otóż jakby boty były legalne to każde 12 letnie dziecko neo by je miało i używanie bota straciłoby na prestiżu. A tak to ryzyko bana i deda powoduje że tylko elita intelektualna z nich korzysta bo bezmózgowcy są eliminowani poprzez bany i dedy wynikające z korzystania ze slabych botów albo ich zlego konfigurowania.
|
Jesli umiejetnosc konfiguracji bota swiadczy wg ciebie o przynaleznosci do elity intelektualnej(nawet w tibi) to wspolczuje.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez janek@
Rzadko zadarzalo mi sie spotykac botterow w starej tibi dlatego nie odczulem zbytniego "oszukanstwa" z ich strony. Jednak gdy patrze teraz co sie dzieje z tymi cave botami to mozna jedynie plakac jak ten debilny cipsoft mogl do tego doprowadzic... Niestety tibia sie robi coraz starsza, a co za tym idzie botow jest coraz wiecej wyniszczajacych ta gre juz kompletnie. (jakby pomysly cipsoftu nam juz nie starczaly)
Musim sie z tym pogodzic. xd
|
Miejmy nadzieje ze Cipsoft wreszcie zauwazy jak bardzo psuje to gre i sie tym zajmie, wlasnie dlatego tak wazny jest duzy odzew ta sonde. Sa przeciez specjalne programy ktore umozliwiaja znaczne ograniczenie cheatowania - powinni w koncu zakupic licencje i wmontowac cos takiego w tibie lub sami napisac bo tak jak teraz to sie nie da grac.