Dywagacje o F1.
Więc bez żadnych plotek i ten tego,.. więc McLarena jako konstruktora wywalono z tegorocznych mistrzowstw pamietajmy że Alonso i Hamilton może walczyc o tytuł mistrza jako kierowcy. Tez prawdą jest że McLaren musi zabulić 100mln $ kary, i prawdą też jest to że dopiero w grudniu na posiedzeniu potwierdzi się to czy w 2008 roku McLaren będze jeżdził i zodbywał punkty jako konstruktor.
To było co do oficjalnych pogłosek, a co do teori Doom Terrora, nie mogę się tutaj zgodzić aż tyle procent nigdy nie daję się bolidowi w ogólnym zestawieniu, jest to spotrzegane przez mnie jak i przez swiat jako bodajże 70% max, ponieważ jednak kierowca jest też bardzo ważnym elementem. Świadczy o tym fakt chociaż pare ostnich kółek Roberta Kubicy na torze w Monzie, gdzie poprostu robił cuda na bolidzie BMW, a jednak nikt się bardziej temu nie przypatrzał i nie mówił.
Co do piłki
Tu aż tyle nie mam zbytnio do powiedzienia. To był Hardcore w Finlandii, no ale cóż trzeba uciułać parę punktów i jedziemy do Szwajcarii i Austrii.
Btw, bramka tej kolejki eliminacyjnej to chyba gol, Arne Riisego,..
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41
|