Zobacz pojedynczy post
stary 14-09-2007, 11:37   #94
Gadzina
Użytkownik forum

Gadzina's Avatar

Data dołączenia: 13 09 2007

Domyślny

Kiedy wieża upadnie - Knight Watch Tower?
Kiedy zimno straci swe żądło - Lodowe wyspy? Ghazbaran?
Kiedy mali przemaszerują salami wielkich - To może być tak Krasnale salami cyców albo ludzie salami bogów.
Kiedy władca morderców straci swą godność - Apocalyps? Chyba że w następnym update pojawi się nowy członek R7.
Kiedy lód pocałuje ogień - Tu nie mam pojęcia o co chodzi ale ten ogień to może być Infernatil.
Kiedy strzała nie pofrunie dwa razy - To to chyba proste jakiś h lvl i to pall żeby na hita wziął ale co?
Kiedy piorun uciszy ciszę - Cisza wcale nie musi oznaczać taką dosłowną cisze np. jakiś monster (bóg) piorunów zakłuci pokój.
Kiedy czerwień spotka zieleń na złotym gruncie - Złoty grunt sala tronowa? Czerwień krew a zieleń trutka Verminora?
Kiedy kość słoniowa pęknie w krwią splamionych rękach - Killer Mamothów czy Elephantów albo pk zbierający kości ale czy sa słoniowe to naprawde nie wiem.
Kiedy umarli przejdą po ziemi naśmiewając się z bogów - Urgith i jego sumki?
Kiedy imiona zostaną wymazane i tak stracone, powrócą - Przykład: zabijemy Apocalypsa a on sie zrespi.
Kiedy zakazane bliźnięta nie będą już istnieć - Tu to raczej trzeba Genesis przestudiować.
Kiedy jednooki król umrze w ogniu - No tu to chyba Sweet Cyclop może nam wykłuć coś tam gada o tym ale jak spłonie? Podpali se szate.
Kiedy zdrajca spotka swój los - Kto był kiedyś dobry i przeszedł na złom strone mocy lub na odwrót? tego nie wiem.
Excalibug odrodzi się w płomieniach sprawiedliwości.

To mój pierwszy post więc sory za błędy.
Gadzina jest offline