Zobacz pojedynczy post
stary 14-09-2007, 15:13   #108
Xerionis_Family
Użytkownik Forum

Xerionis_Family's Avatar

Data dołączenia: 16 09 2006
Lokacja: WLKP

Stan: Początkujący
Świat: Polska
Poziom: 192
Skille: 100+
Poziom mag.: 25
Domyślny

Ja mam mnóstwo propozycji na updaty, ale oczywiście cipsoft ma swoje plany i zrobią po swojemu... no ale nie zawadzi powiedzieć co wymyśliłem:

1. Wprowadzenie nowych naprawdę rzadkich rodzajów broni (najsilniejsze w grze powiedzmy 55 ataku + specjalne obrażenia od jakiegoś żywiołu) które będą tak częste w tibii jak powiedzmy golden helmet.

2. Quest polegający na losowych zagadkach matematycznych z różnymi możliwościami liczbowymi (losowe numery) lub specjalnymi logicznymi zagadkami których nie da się opisać poprostu w solucji (np udanie się do danego npca (możliwość losowania) a następnie wykonanie czegoś związanego z jego pracą etc... trochę pomysłowości cipsoft ;p)

3. Nowe addony (addon3) z tym, żeby były tak częste w tibii jak czapka ferumbrasa.

4. Możliwość wykupienia nowych promocji (tak jak na 20 lvl) tylko że na wyższych lvlach np 100, 200, 300 (koszt = lvl)

5. Coś w stylu test servera, tylko że na stałe, ale żeby tam były tylko 2 pomieszczenia - depo + pomieszczenie z jakimś bardzo silnym bossem (600k hp + leczenie się + hity po 3k) z którego będzie wypadał item dający np. nieśmiertelność - ludzie mogą tam logać z all serverów ale za to w wypadku śmierci traci się naprawdę itd...

6. Możliwość na światach no-pvp czegoś w stylu "pvp party" czyli możliwość pojedynkowania się na no-pvp za zgodą drugiego gracza.

7. Nowy rodzaj zbroi (coś lepszego od mpa) ino veeeeerrrryy rare.

8. Może jakiś quest od 150+ lvla? i troche bardziej hardkorowy niż poi?

9. No żeby troche więcej z pacca zostawało gdy się pacc skończy (spele?/odrastanie manny?/addony dla facc outfitów?)

10. A i najważniejsze - możliwość sprzedawania WSZYSTKICH itemów po jakimś quescie w stylu djiny tylko żeby można było na facc sellac to all i żeby były naprawde dobre ceny (dsm 60k+, mpa 500k+, itd...)

[youtube]Mój kanał yt:

Ostatnio edytowany przez Xerionis_Family - 14-09-2007 o 15:16.
Xerionis_Family jest offline