Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Og'
tylko patrz gdy mi sie juz skonczyla kasa to co mialem zrobic nie brac udzialu w wojnie? a z tego co wiem to jak ktos otrzymuje paymenty i jest tego ogolnie 5kk to mam jakies prawo do tego...padalem i od potworkow i od ludzi nie da sie ukryc ale nie moja wina ze mam takiego neta jakiego mam ^^'
"czesc chcesz kupic 200k ? bo Agnes przyjezdza do swinoujscia a kasy nie mam zeby przyjechac" so sad^^'
w ogole tak patrzac to on tez sobie gildiowej kasy nigdy nie zalowal... ssa sie skonczylo to trzeba bylo kupic ze w plecaki za gild cash a to sa 3x blessy ^^' ale co tam 
|
Fajna wersja z tym 200k

jest jeszcze jedna
Og'thun[122]:czesc dasz 700k z gildiowej? bo padlem na warlokach a kasy niemam zeby blessy kupic" so sad ^^'
btw. kiedys 125lvl
Z moich informacji wynika ze nie bylo 5kk z paymentow jesli chodzi o polakow w NF...bo prawie wszystko mieli SWE..........ale miejsze z tym powiedzmy ze gedd miał 5kk na powiedzmy 20 osób z czego ty wziąłeś 1kk ;]]]]]] i masz oto wielkie pretensje ;]]]]]]
btw.Znałes Abo~ na 20lvl HAHUAUHAHUAHUAUHAHUUHAHUAHUA chyba z tibia.com wtedy tez ci dawal na blessy HUAUHAUH przyjeciele?
POZDRO ;]]