Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Blaaaa
szkoda patrzeć jak padają ludzie którzy walczyli o Aldore kiedy była zajęta przez szwedów szkoda mi eliego jak wleciało tam miedzy niego 20 + chłopów zajaranych jakby dostali bombe atomową pod choinke i cieszących się że dali rade 220 Elite vs tyle ludu tak to właśnie jest grać w tibie kiedyś eli miał szacunek na aldorze all sie go bali ruszyć był najlepszym blokerem na servie dzieki niemu nemtor wbil tak szybko tyle leveli a teraz mu się odwdzięczaja w taki sposob krzycząć "Burn JUDE"
Ron poleciał na pałe wbił się tam w nich i tylko ew ew xD po paru sec wykład heh to już nie jest wojna to jest zabawa w wybijanie niedobitków jak na 5-10 osob z em zlatuje sie 20 osob z Co ...
|
Chcesz mi powiedzieć, iż byli członkowie Animy, obecni BoD i Chosen One, nie walczyli ze szwedami ???? Poza tym wojna to wojna i to przez nich się zaczęła więcej pisz na temat tej wojny w
TYM temacie.