Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kołbaś
Boze w zyciu nie widzialem wiekrzych bzdur zwiazanych z eq jak wypisane przez ciebie. Czlowiek wes lepiej poczytaj pare poradnikow itp.
|
Słuchaj nie potrzebuje poradników. Miałem naoczne dowody -.- To jest i tak tylko wersja dla biedniejszych >,< Nikt ci nie wykołuje enigme, hoto i inne itemki od tak -.- A to co napisałem wcześniej można czasem dostać zadarmo. Jeśli cie kręci granie na poradnikach to twoja sprawa, mi sprawia przyjemność kiedy sam dojde co i jak w grze. No ale skoro jesteś taki mądry, to podaj dosyć tani set dla blizz czarki. Ciekaw jestem, z którego poradnika skopiujesz. Oazy czy Imperium ?:>
Co do pytania Athuna, to nie rób nowej postaci tylko mówiłem, maxuj wszystko od głównego czaru jaki masz zamiar używać. Później 2 w kolejności i tak do końca. Jeżeli grasz na BN ( a tak zakładam) to nie ma sensu robić nowej postaci. Poprostu BallRunujesz aż wszystko wyrównasz. Powodzenia
@ Down
A ty okaż ludziom przedewszystkim trochę szacunku, bo wypowiedziemi "boshe" tego nie robisz. To ty tutaj prosisz o pomoc...