Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jed
@Ciri
Wielu z waszych znajomych, przyjaciół etc. nie ma hunta od Wanted, bo nie angażują się w wojnę. Zresztą... Skoro Wanted jest takie złe i okrutne, a Punishers niesie wybawienie, to dlaczego zamierzacie robić dokładnie to samo co oni? Wybijacie ludzi tylko dlatego, że mają pro od Wanted, że mają tam znajomych itd.
Filmik spoko, trochę naciągany i kreuje Wanted na tyranów, ale mimo wszystko nieźle zrobiony. xP No i parę fragów nie powinno się liczyć. Czasami też podpisy fragów trochę przeszkadzają w oglądaniu. Poza tym nie mam zastrzeżeń hihi... 
|
Nie maja hunta od Wanted, bo Wanted nie chce sobie robic coraz wiecej nowych wrogow. Pozatym wg Ciebie zaden frag nie powinien sie liczyc. Chuj z tym ze co drugi asslicker biega z nimi na akcje. Najlepiej gdybysmy nie bili w ogole supporterow! Dlaczego? Bo nie sa w Wanted! Ale oni juz nas bic moga... i jak nas fragna to ich frag sie liczy! Ah ta niesprawiedliwosc! Poza tym czy ktos tu mowi o tym ze wszyscy maja hunta od Punishersow? Ty znasz Drago i Mnie z RL, to nie znaczy ze powinienes odrazu byc ujebany przez obydwie strony. Ta wojna jest tak na prawde dla Wanted jest potrzebna. Zobacza kto wierzy w nich i chce im pomagac, a kto im tylko lize rowa. A Punishers niesie wybawienie tylko dla tych ktorzy chca grac na serverze normalnie bez padania za nic tak jak ja padlem od Urbexxa mimo to, ze sie wyplacilem "Ten char musial pasc".