@Blancos
Po części się z tobą zgadzam, jednak ten post to nie takie gówno jak to określiłeś
Co do posta WszechStronnego [nie wiem czy dobrze napisałem], to 70% prawdy, 20% nieprawdy, a 10% nie wiadomo

I jestem ciekaw dlaczego napisałeś "wy", a nie "my", to jest trochę bezsensu, jak Polacy to MY. Co do pkowania na pvp to każdy kto zabija bez powodu innych graczy, potwory itd. to noob? Takie stwierdzenie jest subiektywne, przecież to jest zgodne z zasadami gry, więc niema powodu nazywać takich ludzi noobami. Co do tego, że Polacy się zabijają, to po prostu rozrywka, no i co za różnica czy Polak zabije Polaka, czy Brazylijczyka, tacy ludzie też nie są noobami. Napisałeś też, że Szwedzi, są dobrze zorganizowani, ale przecież czy my jesteśmy gorsi? Wystarczy 3 Polaków z podwórka i nawet 10 swe im nic nie zrobi... ale owszem w większych grupach jesteśmy nieco gorsi, a to dla tego, że każdy [prawie] robi po swojemu i myśli, że jest to najlepsza taktyka dla niego, jednak to nie znaczy, że jest się noobem, po prostu każdy ma inny charakter i swój styl grania, jednak jeśli by połączyć te wszystkie taktyki to by wyszła zabójcza broń... No i chciwość, każdy jest chciwy, trudno, że Polacy okazują chciwość bardziej :/ To by było te 30% z którymi się nie zgadzam...