Zobacz pojedynczy post
stary 15-09-2007, 23:30   #318
Fenis'al
Użytkownik forum

Data dołączenia: 15 09 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kedone Pokaż post
To ja mam taki pomysł
Moze jutro sie spotkamy gdzies zrobimy jakis tajny plan pozbycia sie tych jebanych brazoli i szwedzów
Moje Propzycje do rozważenia:
Jedna gildia Polaków nie zależnie od ich lvl tych którzy chcą walczyć
8 lvl niech chodzą w grupkach kilku polaków
pomagajmy sobie a nie zabijajmy sie nawzajem!!!!
to wlasnie o to chodzi ^^ za maly lvl to zrob na saphirze wiekszy niz 100 szwedzi. Zalosni to wy jestescie jak by mnie nie huncili to juz bym mial cos kolo 80-90 i mnie nawet nie zlosc bo szwedzi nie pozwolom ci tam grac jak ktos lubi lizac dupe szwedom to spoko h mu w dupe ja nie ma jakos zamiaru placic tym frajerom za to zebym sobie mogl z 2 lvl wbic i oddawac all kase. Jak zaczynalem przygode na saphirze to pamietam wojen polsko szwedzka to bylo zalosne byla wojan a pl zabijali pl na skullu smieszne nice wojan jak wszyscy by sie zebrali na tych nawet 20 lvl to by bylo po neco a, nie karzdy boj sie o ten swoj 20 lvl zalosne pozadtym poszlo by z 40 osob na 20 ue nie zuci bedzie bal sie o bana ja na sd bym nie padl a pozatym to nie chodzi o to ze robimy ustawke bo to jasne ze san nie mamy tylko zebrac ekipe i ich po kolej >.< z tego co widze to karzdy ogolnie tylko gadac potrafi a jak co do czego to nie ma chetnych!!!
Fenis'al jest offline   Odpowiedz z Cytatem