Zobacz pojedynczy post
stary 16-09-2007, 12:46   #937
Scobel
Redaktor

Scobel's Avatar

Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: IR/PL

Stan: Początkujący
Imię: Nenagh
Profesja: Rookstayer
Gildia: AoR
Świat: Nerana
Poziom: 57~
Skille: XX/YY
Poziom mag.: 0o
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kafil Pokaż post
Hmm..ja tam sie nie interesuje GMem
Dalem raporta,bo na zdjeciu Scobel'a z GM widac Lighthack.
Zainstaluj wersje na Linuxa, potem znajdz mi LightHacka i dopiero wtedy mi coz wytykaj. A jak juz masz wytykac to bynajmniej wytykaj to w oparci o realne dowody i poprawnie nazywaj. Co do fotki tak jest rozjasnienie, ale cie rozczaruj bo to rozjasnienie systemowe - miliony opcji linuxa . Czyli co uzywajac Linuxa to juz jest tez zbrodnia ?? To dla czego jest dla niego wersja.

Ps. Czy Tibia dobrze zachowuje sie pod Debianem gral ktos moze ??

1xUP. Moze zle to ujelem, a raczej napewno, GM nie kradnie mi BP - nie mam na to dowodow. Ale dziwnym trafem po kazdej jego wizycie znika mi sec przed lub sec po BP. Fakt mozna powiedziec ze ktos inny mi kradnie = noob, ale tylko raz ktos byl w poblizu i to za pierwszym razem, wiec tez pomyslalem ze to on, majac na uwadze ze GM nie ma Cap. No coz ale jest to dziwne. Zdjecia trafily na Tutor Forum, Teraz pytanie sie nasowa, czemu nikt nie spytal czy mozna ?? Zreszta nie wazne teraz bedzie liczyl sie filmik . Ale odziwo od poslania @ z fotkami do CS i CM oraz dodania Fotek na Tutor Forum - zalosne zachowanie pewni 14 latka z kompleksami, to GM sie nie pojawia.

Co do botowania, bez botowania wyciagam tyle ile np Leady Von Rohan, lub Kwiatek Rokstayer z botami. Dowody ?? Pomyslcie i znajdzie je sami ... wiecie jakie sa od tego strony.

I tak wlasnie to byl powod odejsca z malo znanej Gildy. Bylem tam dla ludzi a oni odwrocili sie do mnie plecami - nie wszyscy, do tego niezle klamiac porobili sobie FUN.

To napisał Scobel z Altaron Team.

Ostatnio edytowany przez Scobel - 16-09-2007 o 12:52.
Scobel jest offline   Odpowiedz z Cytatem